Close

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 103

Wątek: Jaka myszka ?

Domyślnie

wiesz co przerobiłem trochę myszek w tym wynalazki za kupę kasy i teraz używam A4Techa_USB za 17zł i najlepiej mi sie na niej pracuje http://www.a4tech.pl/Item.aspx?ITEMN...&SubGroupID=70 kup sobie i zobacz to tylko 17zł

pozdrawiam
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Domyślnie

miałem wiele myszek, przez pewien okres czasu zajmowałem się nawet ich testowaniem i moim zdaniem najlepsze gryzonie robi Microsoft - najlepsze modele to ie 1.1 i ie 3.0

pierwsza kosztuje około 60zł i nie zamienię jej na nic innego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    miałem wiele myszek, przez pewien okres czasu zajmowałem się nawet ich testowaniem i moim zdaniem najlepsze gryzonie robi Microsoft - najlepsze modele to ie 1.1 i ie 3.0
    Dla kogo najlepsze, dla tego najlepsze. Podane przez Ciebie modele mają 400dpi jeśli dobrze pamiętam. Dla mnie mysz musi mieć te 600-800 dpi by poruszała się wystarczająco szybko po pulpicie bez interpolacji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Redskull Zobacz posta
    Mnie bezprzewody zniechecily wlasnie z uwagi na baterie (UWAGA, KORZYSTALEM Z ACCU). Przesiadlem sie na A4tech EVO :P (kabel, laser) wydalem 28zl i jestem happy....
    no jak to ma być tylko mysz - prosta i bez bajerów o normalnym wygladzie a nie pojazdu kosmicznego - to jak tu ktoś wspomniał Logitech Nano V450 Laser. Bateria - może raz na rok. Co najważniejsze - czestotliwosc połaczenia 2.4 Ghz to zupełnie inna bajka, zero zakłóceń, absolutnie bezobsługowa - bez oprogramowania - wkładasz w złacze usb i działa - polecam - tu ja opisałem http://logolife.wordpress.com/2009/1...ech-v450-nano/

Domyślnie

Ja myszy od zawsze mam A4Tech'a i innych nie chcę - jak zajadę jedną to idę po inną tej firmy - bardzo fajnie mi się pracuje i jeśli chodzi o bezawaryjność/sprawność to są super - ja siedzę tyle przed kompem że jeśli u mnie mysz wytrzymuje ze 3-4 lata to u normalnego człowieka pociągnie do końca jego życia nawet przy założeniu że obecnie chodzi max do gimnazjum
    PS. Teraz mam mysz A4Tech model OPTO518 i śmiga "jak złoto" bardzo fajnie leży w ręce
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

no coz, kupilem kiedys mysz microsoftu, kosztowala swoje a jest gowniana, co jakis czas przeskakuje kursor w losowe miejsce. wkurza to strasznie podczas pracy, juz pare razy zakladnika zastrzelilem niechcacy

teraz mam jakies a4tech i jest **********

Domyślnie

ja ze swojej strony polecę microsoft habu - produkcja razera, dostać można w dość dobrej cenie na rynku wtórnym a przyjemnie lezy w ręce, nie ma zbędnych 51 przycisków i chodzi jak powinna - czy to w ps, czy cs, czy zwykła praca przy kompie
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

jak przewód to tylko IE 3.0 albo DeathAdder
    jak bezprzewodowo to polecam - Logitech VX Revo. lub Nano.
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Razer - za całokształt. Perfekcyjna kontrola, wyważenie, dotyk i możliwości konfiguracji. Model można wybrać w zależności od potrzeb. Symetryczne, asymetryczne, konfigurowalne, bezprzewodowe, o wysokiej rozdzielczości, słowem - co kto chce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Razer - za całokształt. Perfekcyjna kontrola, wyważenie, dotyk i możliwości konfiguracji. Model można wybrać w zależności od potrzeb. Symetryczne, asymetryczne, konfigurowalne, bezprzewodowe, o wysokiej rozdzielczości, słowem - co kto chce.
    Razer Diamondback 3G to złom - miałem ... pokazałem na PurePC dla czego jest gniotem, tak więc nie każdy razer jest dobry.

Cytat Zamieszczone przez kZC_ Zobacz posta
    jak przewód to tylko IE 3.0 albo DeathAdder
    jak bezprzewodowo to polecam - Logitech VX Revo. lub Nano.
    IE3 dla mnie bezużyteczny ... do pulpitu tak 1,5/2x za mała rozdzielczość ... a do gier 4x za mała. To jest mysz tylko dla tych którzy robią półmetrowe ruchy na podkładce przy np. obrocie o 360st w jakiejś grze.

DeathAdder z kolei CHYBA nie jest programowalny do wewn. pamięci - w tej klasie myszy to "nieprzystoi".
    Ostatnio edytowane przez Kyle ; 04-02-2010 o 16:58

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów