Szukaj
moze to co powiem nie bedzie mile ,
ale kolega wrzucajac sample powyzej , MZ zasmiecil watek
mi one nic nie mowia , czy sa zrobione sony ericsonem czy tez inna marka aparatu foto lub komorkowego
( druga sprawa nie wiem czy w dobrym tonie jest wrzucac swoje foty do cudzych watkow )
Niestety musze sie podpisac pod powyzszym glosem niezadowolenia. Ja zawsze jestem za ogladaniem zdjec ale niech te zdjecia trzymaja jakis poziom i nie mam na mysli tylko techniczego poziomu. Jesli ktos juz pokazuje zdjecia z takiego sprzetu to niech pokaze co dany aparat i szklo potrafi a nie pokaze aby pokazac niechlujne pstryki paczki papierosow czy mostu.
Pytanie czy te fotki zasmiecajace watek sa z M9 bo nie wygladaja
Road to Manila
A co ma obiekt w ruchu, poruszajacy sie rownolegle do matrycy, z obiektem pedzacym (a nawet z wolna idacym) w strone fotografa?
Mariusz... Pokaz jakies normalne foty -- z duza GO, bez winiety, itd.
Gdyby ktos inny wystawil te zdjecia, i nie napisal ze to z M9, to hmmm... kazdy by pytal; "o co w tym chodzi? Przeciez to zwykle zdjecia..."
Ostatnio edytowane przez mpwt ; 01-02-2010 o 20:47
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
exif mowi ze sa
Ostatnio edytowane przez mpwt ; 01-02-2010 o 20:47
FM3a + Nikkor 50/1.2; M9 + 28/2.8, 50/1.4, 35/1.4; 5D + 50/1.2
wszystko mozna podrobic, tylko otwarcie jednej z tych fotek w photome wskazuje na to ze zgadza sie kilkanascie wpisow w exif, takze tych ktore na pierwszy rzut oka nie widac...
ktos musialby miec wielki cel w tym, zeby wrzucac gniota na forum i tak podrabiac exifa, nie uwazasz ?
kazdym aparatem mozna zrobic dobre zdjecie jak i gniota
Skontaktuj się z nami