Close

Strona 2 z 31 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 305
    Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

dodam, co już pisałem, ze bateria jest raczej słaba, z tego co zauważyłem, rozładowuje się takze przy włączonym aparacie,
    na lcd wyraźnie widać tylko menu ale o dziwo nie przeszkadza mi to, najlepiej wyłączyć podgląd,
    co najważniejsze dla mnie jest szybki dostęp do reg. iso, jest tez preselekcja przysłony a jak ktoś chce moze ustawić korekte ekspozycji pod kółkiem

Domyślnie

ustawianie ostrosci jest intuicyjne i szybkie
    bardzo pomaga ten cypek na palec
    przystawiajac aparat wiadomo juz jak mniejwiecej jest ustawiona ostrosc
    choc z drugiej strony co ciekawe nie jest tak jak w lustrzankach ze wazneijsze od kadru jest zlapanie ostrosci idelanie w punkt
    tu wazny jest kadr a czy sie lekko przestrzeli nie ma znaczenia
    czysta zabawa fotografia i chyba o to wlasnie chodzi

bateria jest slaba ale tez np bateria w D3 jest wielkosci calego M9 wiec nie przesadzajmy
    Road to Manila

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Armstrong jak zwykle zaje...fajny

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Mariuszu, ja Cię błagam...jak będziesz kiedyś w Krakowie...weź to ze sobą i pozwól mi się pobawić...BŁAGAM!

_____
    To taki żart był, jak by co:P
    A foty klasa, choć "bzdurne", to faktycznie, mają to "coś"
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

gratuluje, widać moc tego malego cudenca. obrazek bw bardzo dynamiczny !
    sam zaczynam zabawe z dalmierzami i bardzo zazdroszcze !
    rob czesto wrzuty !
    Ostatnio edytowane przez kroolik ; 01-02-2010 o 15:37
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    ustawianie ostrosci jest intuicyjne i szybkie
    bardzo pomaga ten cypek na palec
    przystawiajac aparat wiadomo juz jak mniejwiecej jest ustawiona ostrosc
    duzo tez zalezy od tego na co ostrzymy... w przypadku niektorych obiektow, obraz w latce
    jest tak na siebie nalozony, ze nie wiadomo co jest co

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

naprawde z calego serca chcial bym napisac ze mi sie zdjecia nie podobaja bo nie cierpie cyfry ale nie moge, nie potrafie sklamac

napisze wiec tak - jak juz musial bym miec cyfre bo od tego by zalezal los swiata i wszystkie szczeniaki rodzily by sie i zaraz zdychaly gdybym takowej nie posiadal to definitywnie byla by to M9 z Noctiluxem - ale i tak wole co wyprawia Nocti na filmie

Domyślnie

takie watki lubie , z przyjemnoscia oglada sie sample poniewaz mimo tego , ze na szybko , kazde z tych zdjec jest naprawde dobre , no ale tu zasluga fotografa ,
    idealny aparat do reporterki , gdzie niezwracanie na siebie uwagi ma znaczenie
    plastyka zdjec przesciga "te wzorcowa Canonowska "
    Swietne
    Pzdr

Domyślnie

od niedługiego czasu cieszę się M9-tką, pierwsze zdjęcia już za mną, osobiście czuję powrót do korzeni, choć to cyfra, to wrażenia identyczne z fotografowaniem M7-tką... no i przede wszystkim, to co dla mnie teraz ważne - to nawet z dwoma - trzema obiektywami cały zestaw nie obciąża kręgosłupa, co doceni każdy, kto nadźwigał się już swojego plecaka ze sprzętem ... teraz chodzę sobie elegancko z niewielką torbą, nawet niespecjalnie fotograficzną, co również pozwala się skryć w tłumie...

dołączam dwa zdjęcia, na jednym z nich widać kupony lotto - ech, fajnie by było coś wygrać i trochę dosypać do kieszeni, mocno nadwyrężonej po zakupie M9 i brakującej mi do zestawu 28-mki, niechże niebo i bóg loterii będą przychylne mnie ubogiemu

Domyślnie

zdjęcia mają moc. Mogloby sie zdawac, ze niektóre zwykle, ale mile, bez pogoni za ideałem.

Strona 2 z 31 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów