Close

Strona 24 z 26 PierwszyPierwszy ... 142223242526 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 255

Wątek: Pierwsza firma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    Formularz wypełniasz online a następnie drukujesz podpisujesz i do - jak sie okazuje - kolejki na nooc. Paranoja.
    U mnie kolejek nie było
    pozdro
    No tak, ale z tego co piszą, wynika, że można wysłać drogą elektroniczną:

"
    WARSZAWA STOLICĄ AMBITNEGO BIZNESU
    Aby zgłosić chęć udziału w projekcie należy wypełnić poniższy formularz i przesłać go drogą elektroniczną klikając przycisk "dodaj" pod formularzem. Kwestionariusz można też wypełnić w wersji papierowej. Dokument w wersji papierowej należy wypełnić maszynowo lub drukowanymi literami i złożyć z własnoręcznym podpisem do punktu przyjmowania kwestionariuszy rekrutacyjnych w terminie wskazanym w ogłoszeniu o rekrutacji".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    No tak, ale z tego co piszą, wynika, że można wysłać drogą elektroniczną:

"
    WARSZAWA STOLICĄ AMBITNEGO BIZNESU
    Aby zgłosić chęć udziału w projekcie należy wypełnić poniższy formularz i przesłać go drogą elektroniczną klikając przycisk "dodaj" pod formularzem. Kwestionariusz można też wypełnić w wersji papierowej. Dokument w wersji papierowej należy wypełnić maszynowo lub drukowanymi literami i złożyć z własnoręcznym podpisem do punktu przyjmowania kwestionariuszy rekrutacyjnych w terminie wskazanym w ogłoszeniu o rekrutacji".
    Mylicie działania. Kolejki są, ale nie do 6.2 (czyli "dotacja na rozpoczęcie działalności gospodarczej"). W 6.2 kolejność zgłoszeń nie może być kryterium oceny wniosku.
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zorki Zobacz posta
    W 6.2 kolejność zgłoszeń nie może być kryterium oceny wniosku.
    z regulaminu 6.2:
    20. W przypadku Kandydatów, którzy uzyskali taką samą ilość punktów o zakwalifikowaniu się do projektu decydować będzie kolejność zgłoszeń.

Domyślnie

No przykro.
    Dostałeś jakieś pismo z oceną?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A jak szacowaleś w 1 a jak w 2 roku i jaki wynik finansowy zaplanowałeś.
    Ja mam wrażenie, że w moim projekcie nie liczyl się duży tylko realny.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

czy ktoś z Was po otrzymaniu dotacji pisał pismo do PUP w sprawie przyznania srodkow na kolejny zakup?
    chodzi mi o to ze z przyznanych mi srodkow po zakupach zostalo 1200zl i chcialem cos jeszcze dopisac do listy
    to, ze moge to zrobic to wiem tylko nie wiem czy trzeba wypelnic jakis gotowy formularz czy tez napisac prośbę do Dyrektora PUP ?
    macie jakies doswiadczenie?
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

ogólnie to trzeba pisać, ale dzwoń do swojego UP i gadaj, może Ci się uda bez pisania, zależy od okoliczności...

Domyślnie

Podanie do Dyrektora że w zwiazku z obniżakmi/zmianami rynkowymi/ofertowymi cen chcesz dokonac zakupu czegoś tam jeszcze albo inne uzsadnienie.

Domyślnie

no wlasnie sie nie da dogadac
    myslalem tylko, ze moze jest jakis formularz do wypelnienia...
    dzieki za pomoc
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    no wlasnie sie nie da dogadac

Ale tu się z nikim niedogadujesz.

Piszesz podanie.

"...w zwiazku ze zmianą oferty rynkowej a także spadkiem cen towarów które uwzgledniłem w Biznesplanie od momentu jego złożenia do dnia dzisiejszego proziłbym o uznanie mojego podania i możlwiośc wykorzystania pozostałych 1200zł na zakup ... (np. Nikkor 50/1.4)...

Proszę o pozytywne rozpatzrenie moejej prośby"

Zanosisz i koniec.

Na papierze niech Ci odpwoie.

Chyba ze Cie nie lubi :P

Strona 24 z 26 PierwszyPierwszy ... 142223242526 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów