OK, a powiedzcie, czy aby ubiegać się o kasę, jak rozumiem, to ewentualnie w przyszłym roku, trzeba być bezrobotnym, czy można tez pracując na etacie?
Szukaj
OK, a powiedzcie, czy aby ubiegać się o kasę, jak rozumiem, to ewentualnie w przyszłym roku, trzeba być bezrobotnym, czy można tez pracując na etacie?
Paweł
to zależy od danego regionu i programu (regulaminu tego programu). W UP musiałbym być bezrobotnym a w tym co brałem udział MARR to można było pracować - mowa o małopolsce.
Mateusz Książkiewicz
Canon & Nikon
Jedznie przez rok nie możesz mieć zarejestrowanej działalności.
Przemek - działalność - oswiadczenia i jak podpisuję umowe o dotacje to przelewają. Około 14-21 dni. czyli Mikołaj w tym roku będzie miał ciężki worek.
Na szczęście ceny spadają.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Otóż nie mogą
koloru całej sprawie dodaje fakt, że wnioski ludzi czekających całą noc dotyczą branży info
Mrożek się kłania
Sam składałem 2 razy wnioski (kuj-pom) niestety nie przeszły. Ale trzeba próbować non stop tzn w przyszłym roku. Wygląda na to ze były mało atrakcyjne
pozdro
ps Mini działaj działaj - samo się nie zrobi![]()
ff
No to po co na str. projektu "Formularz Online"? Wiesz, nie mogę sobie poradzić z tym formularzem. Nie umiem "lać wody" a cała ta biurokratyczna paplanina mnie przerasta. Niestety, nie mam nikogo, kto mógłby mi w tym pomóc.
Mini na kiedy masz to wypełnić/wysłać?
Podeślij mi na maila (tego co zawsze) to co napisałeś dotychczas to może będę umiał coś podpowiedzieć
moje wnioski/biznes plan widziałeś... wody dużo nalałem ale mam nadzieje że jak będą wyniki to nie okaże się przelałem...
Mateusz Książkiewicz
Canon & Nikon
Ja dostałem 'celujący' za biznesplan, analizę finansową i obronę...Jakby co to służę radą/pomocą...
instagram.com/darkroomnightlife
Dzis widziałem ocene formalna mojego wniosku, o dziwo nie jest naistotniejszy wynik finansowy tylko realność.
A tak na marginesie to już założyłem działalność.![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami