Close

Strona 23 z 26 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 255

Wątek: Pierwsza firma

Domyślnie

OK, a powiedzcie, czy aby ubiegać się o kasę, jak rozumiem, to ewentualnie w przyszłym roku, trzeba być bezrobotnym, czy można tez pracując na etacie?
    Paweł

Domyślnie

to zależy od danego regionu i programu (regulaminu tego programu). W UP musiałbym być bezrobotnym a w tym co brałem udział MARR to można było pracować - mowa o małopolsce.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Jedznie przez rok nie możesz mieć zarejestrowanej działalności.
    Przemek - działalność - oswiadczenia i jak podpisuję umowe o dotacje to przelewają. Około 14-21 dni. czyli Mikołaj w tym roku będzie miał ciężki worek.
    Na szczęście ceny spadają.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Dziwi mnie tylko, po co ci ludzie stoją, skoro mogą złożyć te wnioski przez net.
    Nie wiem, czy jest to jakoś mniej honorowane, czy jak?
    Otóż nie mogą
    koloru całej sprawie dodaje fakt, że wnioski ludzi czekających całą noc dotyczą branży info
    Mrożek się kłania
    Sam składałem 2 razy wnioski (kuj-pom) niestety nie przeszły. Ale trzeba próbować non stop tzn w przyszłym roku. Wygląda na to ze były mało atrakcyjne
    pozdro
    ps Mini działaj działaj - samo się nie zrobi
    ff

Domyślnie

No to po co na str. projektu "Formularz Online"? Wiesz, nie mogę sobie poradzić z tym formularzem. Nie umiem "lać wody" a cała ta biurokratyczna paplanina mnie przerasta. Niestety, nie mam nikogo, kto mógłby mi w tym pomóc.

Domyślnie

Mini na kiedy masz to wypełnić/wysłać?
    Podeślij mi na maila (tego co zawsze) to co napisałeś dotychczas to może będę umiał coś podpowiedzieć

moje wnioski/biznes plan widziałeś... wody dużo nalałem ale mam nadzieje że jak będą wyniki to nie okaże się przelałem...
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

Ja dostałem 'celujący' za biznesplan, analizę finansową i obronę...Jakby co to służę radą/pomocą...
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

Dzis widziałem ocene formalna mojego wniosku, o dziwo nie jest naistotniejszy wynik finansowy tylko realność.

A tak na marginesie to już założyłem działalność.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    No to po co na str. projektu "Formularz Online"? Wiesz, nie mogę sobie poradzić z tym formularzem. Nie umiem "lać wody" a cała ta biurokratyczna paplanina mnie przerasta. Niestety, nie mam nikogo, kto mógłby mi w tym pomóc.
    Formularz wypełniasz online a następnie drukujesz podpisujesz i do - jak sie okazuje - kolejki na nooc. Paranoja.
    U mnie kolejek nie było
    pozdro
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    Formularz wypełniasz online a następnie drukujesz podpisujesz i do - jak sie okazuje - kolejki na nooc. Paranoja.
    U mnie kolejek nie było
    pozdro
    mozna tez wyslac poczta listem poleconym.

Strona 23 z 26 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów