Close

Strona 549 z 1948 PierwszyPierwszy ... 4944949953954754854955055155959964910491549 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 481 do 5 490 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

tak jak o blondynkach, żydach, gejach, itd, itd. jak to ktoś wcześniej napisał nikt na siłę nie każe tu wchodzić i czytać.
    też mi się niepodobają niektóre podane tu rzeczy i komentarz uważam za zbędny.
    więcej luzu jak pisze nem
    D700 N 24-70 + inne klamoty

c-man
    Gość

Domyślnie

Może ktoś jest Murzynem? Dawajcie w takim razie kawały o Polakach!

bth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Proszę nie raportować humorów. Jednego rażą o murzynach, innych o księżach a jeszcze innych bardzo przaśne. Jak kto jest wrażliwy to niech tu nie wchodzi. Bez przesady. Poprawności politycznej proszę się tu NIE spodziewać.
    Zdaje się, że o mój "raport" chodzi. No cóż, jeżeli ktoś nie odróżnia dowcipów czysto rasistowskich od tzw. "politycznej poprawności" (cokolwiek by to nie było), to pozostaje mi się usunąć w cień - więcej nie będę się w tej kwestii odzywać, jednocześnie zwyczajnie mi przykro. Tak, kompilacja dowcipów z wybitnie zabawnymi wrzutami o pakowaniu dziewczyny od tyłu też jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Lubię dobry humor, a z tym faktycznie w wątku ostatnio ciężko, może warto sobie darować, jak radzisz...

Jacek, jeszcze jedna rzecz, dla Twojej informacji. Jeśli ktoś poczuje się na tyle obrażony takimi wpisami, że poprosi Cię o ich usunięcie, Ty odmówisz, a ta osoba zdecyduje się na powództwo cywilne przeciwko autorowi - to możesz dostać rykoszetem (patrz Ustawa o Świadczeniu usług drogą elektroniczną). Wiem co piszę, bo sam moderuję spore serwisy i duże forum.

Over.

c-man
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bth Zobacz posta
    ....kompilacja dowcipów z wybitnie zabawnymi wrzutami o pakowaniu dziewczyny od tyłu też jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Lubię dobry humor, a z tym faktycznie w wątku ostatnio ciężko....
    Masz mnóstwo racji w tym względzie. Niestety taki typ humoru jest obecny w tym wątku od początku. Przejrzyj sobie posty... Mnie to nie śmieszy, pozostaje mi tylko wyławiać co lepsze rzeczy, czasem wrzucić coś od siebie (choć nigdy moje wstawki nie wywołują takiej burzy śmiechu, że aż lapki oplute...) Inne środowisko inny typ humoru.... Ale ten wątek to forumowy hyde park, z założenia miał nim być. Bez cenzury. A w takich okolicznościach pozostaje tylko kwestia kultury tego, kto publikuje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Nie wiem czy było, czy nie było, ale to jest akcja pełen kozak, młody Stuhr jest gość nie do przebicia Nawet jak było to nic się nie stanie - ja to widziałem chyba ze sto razy i za każdy razem wyje ze śmiechu

co do stuhra,to dla mnie jest mistrzem jak parodiuje stanislawa soyke; )
    Ostatnio edytowane przez notic ; 01-12-2009 o 00:45 Powód: literowka
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bth Zobacz posta
    .Jacek, jeszcze jedna rzecz, dla Twojej informacji. Jeśli ktoś poczuje się na tyle obrażony takimi wpisami, że poprosi Cię o ich usunięcie, Ty odmówisz, a ta osoba zdecyduje się na powództwo cywilne przeciwko autorowi - to możesz dostać rykoszetem (patrz Ustawa o Świadczeniu usług drogą elektroniczną). Wiem co piszę, bo sam moderuję spore serwisy i duże forum.
    Jakoś się jednak tym nie przejmę. Ani to mój wpis, ani to moje forum. Nie odpowiadam (a przynajmniej nie sam) za zamieszczane tu treści. Raport przychodzi do wszystkich moderatorów tego działu. Czyli chyba do kilkunastu osób. Admin tez nie sądzę by miał odpowiadać za treści publikowane na forum.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

bth
    Gość

Domyślnie

Jacku, ja Ci nie groziłem, więc nie interesuje mnie w ogóle czy się przejmiesz czy nie Mówię tylko jaki jest faktyczny stan prawny i... że właściciel/moderator portalu jak najbardziej odpowiada w pewnych sytuacjach za nie swoje wpisy. Ale już się nie mądrzę, pozdrawiam i znikam.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

bth, ok, Twoje zdanie Twoje poczucie humoru.
    Napiszę nieco o sobie. Na codzień nie mam niczego do Żydów, murzynów, gejów itp. Serio, mam znajomych z takich grup i nie mam alergii na podawanie ręki. Problem (?) w tym, że najbardziej śmieszą mnie chamskie dowcipy. Im bardziej niepokorne, bezczelne, tym lepsze. Dlaczego? Nie wiem. Może dlatego że przełamują jakieś tabu, niszczą mury politycznej poprawności, wprowadzają rodzaj lokalnej intelektualnej anarchii. Tak, najlepsze dowcipy to te o Żydach i murzynach (tak, ten z papugą mi się podobał). To jest jak z Monty Pythonem. Nie musieli być nacjonalistami/rasistami/szowinistami żeby wyśmiewać innych w dość ostry sposób.

c-man
    Gość

Domyślnie

Nie wiem, pewnie było... A może nie było... W każdym razie coś dla braci studenckiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    bth, ok, Twoje zdanie Twoje poczucie humoru.
    Napiszę nieco o sobie. Na codzień nie mam niczego do Żydów, murzynów, gejów itp. Serio, mam znajomych z takich grup i nie mam alergii na podawanie ręki. Problem (?) w tym, że najbardziej śmieszą mnie chamskie dowcipy. Im bardziej niepokorne, bezczelne, tym lepsze. Dlaczego? Nie wiem. Może dlatego że przełamują jakieś tabu, niszczą mury politycznej poprawności, wprowadzają rodzaj lokalnej intelektualnej anarchii. Tak, najlepsze dowcipy to te o Żydach i murzynach (tak, ten z papugą mi się podobał). To jest jak z Monty Pythonem. Nie musieli być nacjonalistami/rasistami/szowinistami żeby wyśmiewać innych w dość ostry sposób.
    Mnie też śmieszą takie, które zahaczają o ekstremę...Na co dzień, gdyby ktoś w chamski sposób szydził z Żydów, Murzynów, czy innej "odmienności", pierwszy bym pałkę strzaskał na ich głowie...Z kawałów o Polakach też rechoczę...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Strona 549 z 1948 PierwszyPierwszy ... 4944949953954754854955055155959964910491549 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów