Close

Strona 551 z 1948 PierwszyPierwszy ... 5145150154154955055155255356160165110511551 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 501 do 5 510 z 19477

Wątek: Humor

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clostermann Zobacz posta
    Masz mnóstwo racji w tym względzie. Niestety taki typ humoru jest obecny w tym wątku od początku. Przejrzyj sobie posty... Mnie to nie śmieszy, pozostaje mi tylko wyławiać co lepsze rzeczy, czasem wrzucić coś od siebie (choć nigdy moje wstawki nie wywołują takiej burzy śmiechu, że aż lapki oplute...) Inne środowisko inny typ humoru.... Ale ten wątek to forumowy hyde park, z założenia miał nim być. Bez cenzury. A w takich okolicznościach pozostaje tylko kwestia kultury tego, kto publikuje...
    Ja nic tutaj raportowałem, ale skoro mowa o wulgarnych żartach, to powiem że problem polega na tym, że żeby wyłapać dwocipy na lepszym wyszukanym poziomie, to te koszmarne niestety trzeba też przeczytać. A po przeczytaniu czegoś takiego to już tego "odsiewania" się po prostu odechciewa....

Cytat Zamieszczone przez bth Zobacz posta
    ... Tak, kompilacja dowcipów z wybitnie zabawnymi wrzutami o pakowaniu dziewczyny od tyłu też jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Lubię dobry humor, a z tym faktycznie w wątku ostatnio ciężko, może warto sobie darować, jak radzisz...
    Podpisuję się. Zdaje się że tego typu dowcipy piszą ludzie których bawi do rozpuku każdy widok genitali.
    Kiedyś był taki film o tym że w wyniku negatywnej ewolucji w przyszłości na Ziemi mieszkali wyłącznie kompletni idioci. Jest taka tam scena - film, a w nim cała akcja to widok gołej dupy. I cała widownia przez całe dwie godziny się na widok tej dupy zaśmiewa do rozpuku.
    Na takim poziomie są też ci którzy te genitaliowe "dowcipy" tutaj zamieszczają i ci co się z nich śmieją.
    Ostatnio edytowane przez swiatlo ; 01-12-2009 o 07:20

c-man
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    ...Przyznam, że jest pewna, jedyna kategoria dowcipów, z których się śmieję, ale mam wyrzuty sumienia. To są dowcipy o kobietach. Bawią mnie do łez, ale czuję się nieswojo kiedy je opowiadam innym (oczywiście w 99% przypadków są to mężczyźni)...
    Wiesz, ja tak właśnie się czasem zastanawiam co sobie myślą nasze Koleżanki z forum, jak odwiedzają ten dział (no bo forum nie jest w 99% dla facetów) i czytają takie niewybredne historyjki na tematy seksualne... A jest ich w tym dziale, musisz przyznać, spooooooro... Chyba z politowaniem kiwają główkami...

Domyślnie

Wiesz, ja tak właśnie się czasem zastanawiam co sobie myślą nasze Koleżanki z forum, jak odwiedzają ten dział (no bo forum nie jest w 99% dla facetów) i czytają takie niewybredne historyjki na tematy seksualne... A jest ich w tym dziale, musisz przyznać, spooooooro... Chyba z politowaniem kiwają główkami...

Tak, tak ... bo wszystkie kobitki sa takie wstydliwe, plochliwe i w ogole to bulke przez bibulke i jak ktos mowi o sexie albo innym zbereznictwie to zakrywaja uszy i zamykaja oczy..... Nie ta epoka......

c-man
    Gość

Domyślnie

No może się nie udzielają, tylko po cichutku poczytują i zacierają rączki...
    Taka opcja też wchodzi w grę...
    Spytajmy!
    Zresztą - jeśli Panie chcą więcej dowcipów tego typu o sobie - na pewno ich tu nie zabraknie...

Domyślnie

Przychodzi kobieta do apteki i mówi do aptekarza, że chce kupić
    arszenik.- Po co pani arszenik? - pyta zaniepokojony aptekarz.- Chcę
    otruć mojego męża, który mnie zdradza - spokojnie odpowiada kobieta.-
    Droga pani, nie mogę pani sprzedać arszeniku, aby pani zabiła męża,
    nawet w przypadku, gdy sypia z inną kobietą - spokojnie odpowiada
    aptekarz. Na to kobieta (silnie podenerwowana) wyciąga zdjęcie, na
    którym jej mąż kocha się z żoną aptekarza.- Oooo ! - mówi aptekarz
    - Nie wiedziałem, że ma pani receptę
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 01-12-2009 o 13:33
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Włączając się do dyskusji, powiem tylko, że żartować można ze wszystkiego. Absolutnie wszystkiego. Liczy się jednak jak.
    Co do wspomnianej grupy MP, to przypomnę też skecz z Sensu Życia o kliencie restauracji (garson - wiadro, miętowy opłatek itd) - gustowne?
    Dla mnie jednak absolutnym mistrzostwem świata było przeniesienie humoru do rzeczywistości. I to w jakich okolicznościach:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vd7dJvP0K6M
    Polecam też dłuższa wersję dla anglojęzycznych:
    http://www.youtube.com/watch?v=fsHk9WC7fnQ

Domyślnie

nie moje, ale sympatyczne

"Sposób, aby osiągnąć spokój wewnętrzny- to dokończyć wszystkie rzeczy, które zaczęłaś."

Rozejrzałam się więc po domu, aby znaleźć rzeczy, które zaczęłam i nie dokończyłam.
    I zanim wyszłam dziś rano z domu skończyłam:
    - butelkę czerwonego wina,
    - butelkę białego,
    - Baileysa,
    - Absolutną,
    - trochę walium,
    - niedopalonego jointa,
    - resztę tortu czekoladowego i parę czekoladek.

Nie macie pojęcia jak wspaniale się czułam...

Domyślnie

Spytajmy!
    Odpowiem za siebie. Nie jestem jakaś specjalnie pruderyjna, ale poziom niektórych dowcipów (przykładowo te o "ładowaniu w d*") jest delikatnie mówiąc żenujący - nazywam go "burdelowym". Taki poziom dopuszczam np w czasie mocno stresujących zajęć, bo zamiast myśleć o tym co mnie stresuje zastanawiam się czy mam się śmiać z dowcipu czy już raczej zdzielić przez łeb opowiadającego .

Natomiast o czym innym chyba nie pomyśleliście - forum nie ma obostrzenia, że jest przeznaczone dla osób pełnoletnich. Wyobrażacie sobie sytuację, w której 10 latek pokazuje mamusi albo tatusiowi dział humor na ulubionym forum foto a tu takie "kwiatki"? Jeśli chcecie, żeby forum było miejscem "na poziomie", to sami je takim uczyńcie .

A na rasizm, to przepraszam bardzo ale moderator powinien reagować a nie włączać się do dyskusji po stronie przeciwnej.

---
    Projekt P.I.W.O. jest genialny. Chciałabym go kiedyś zobaczyć na żywo.
    Ostatnio edytowane przez Imago ; 01-12-2009 o 11:53
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    -kto to jest optymista ?
    - to ten co na cmentarzu zamiast krzyży, widzi same plusy

To jeszcze ja dodam niedawno przeczytane:

Kto to jest optymista?
    To ten, który wierzy, że świat stoi przed nim otworem.
    Kto to jest pesymista?
    To ten, który wie, co to za otwór.

Strona 551 z 1948 PierwszyPierwszy ... 5145150154154955055155255356160165110511551 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów