niektóre wyrażane tu opinie wyglądają jak z kółka różańcowego (nie wiem dlaczego nie lubią papug ?) ale w innych wątkach te same osoby potrafią bezlitośnie zjechać czyjeś mniej lub bardziej udane zdjęcie lub pytanie amatora do zawodowca. jakieś to nie chrześcijańskie i mało etyczne jak dla mnie. Abstrakcyjne myślenie i niektóre tu wklepane dowcipy dają takiego kopa w wyobraźnię że i słynny MP ze swoim Jabberwockiem (zapożyczonym z alicji w krainie czarów) , by padł trupem ze śmiechu. Mam poczucie humoru takie jakie mam śmieję się ze wszystkich i wszystkiego również z siebie, trzeba było zobaczyc minę wykładowcy z akademii morskiej w szczecinie, szefa wydziału ochrony środowiska jedengo ze starostw jak usłyszeli że rząd Kenii upadł goście popłakali się ze śmiechu ale pierwsza reakcja była no tak jest tam ciężka sytuacja polityczna , gospodarcza itd. potem to juz tylko wybuch śmiechu no ale oni są tak samo zorani jak ja czy tez kolega ku6i. Jak będziemy brać wszytko na poważnie to już tylko testament napisać więcej luzu i poczucia humoru.
a tu coś na okrasę:
W pewnej rodzince był taki zwyczaj, że rodzice co dwa, trzy dni wyjeżdżali do znajomych na noc, wiec jedyny syn miał całą chatę wolną przez cały wieczór i noc. Wiec skwapliwie z tego korzystał sprowadzając sobie swoją dziewczynę i razem "figlowali" korzystając z nieobecności starszych. Aż pewnego pięknego dnia znajomych nie było w domu i rodzice wrócili, przyłapawszy młodych (jak ktoś to ładnie ujął) "in figlanti".
Chłopak przyłapany na "gorącym" uczynku pomyślał sobie :
- O, cholera, mam za niedługo maturę, miałem dostać samochód, uważali mnie za takiego porządnego, a tu co ? A trudno.
Dziewczyna sobie myśli :
- Aj, miało być fajnie, miał mnie przedstawić rodzicom, miało być miło, kolacja itp., a tu mnie jak ostatnią k*.* poznali.
Ojciec sobie myśli :
- Moja krew ! Dobrze synku, dobrze, całkiem niezła d*.* !
A serce matki :
- Jak ona nogi trzyma ! Przecież mu niewygodnie !
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami