No to i ja się przywitam
Moja przygoda z fotografią, zaczęła się jakieś 20 lat temu, w ciemni i smrodzie chemii, potem była długa przerwa. Obecnie kupuję D5000 + 18-55 i 55-200, i zamierzam wrócić do tego - jakże ciekawego zajęcia![]()
Szukaj
No to i ja się przywitam
Moja przygoda z fotografią, zaczęła się jakieś 20 lat temu, w ciemni i smrodzie chemii, potem była długa przerwa. Obecnie kupuję D5000 + 18-55 i 55-200, i zamierzam wrócić do tego - jakże ciekawego zajęcia![]()
Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowym forumowiczem. Fotografuję od kilku lat jednakże z racji zakupu nikona zawitałem na to forum.![]()
Witam wszystkich
Od długiego...dłuższego czasu jestem czytelnikiem forum Nikon'a.
Korzystając z wiedzy tu zawartej jako początkujący amator fotografii i lustrzanki, zakupiłem ... trochę na wyrostD300, N 70-200, i napstrykałem kilka tysięcy zdjęć, głównie sportów wodnych , bo pasja fotografowania, stała się uzupełnieniem uprawiania sportu .
Witam się z Wami, bo będę chciał swoje zdjęcia poddać waszej ocenie i krytyce , dzięki temu podnieść poziom wiedzy i umiejętności o fotografowaniu.
... do spotkania na forum.
Pozdrawiam Mariusz
Witam Wszystkich. D500 + AF S 18-55.
Karol ze Świetokrzyskiego wita cale forum![]()
Cześć. To mój pierwszy post na forum i chciałem się przywitać się.
Jestem ze Ślaska Szczecińskiego i szukam kompanów/ek do wspólnych sesji rozbieranych. Są chętne (osoby)?
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
To teraz ja
Witam forumowiczów z Księstwa Rudawskiego.
Witam wszystkich serdecznie. Od niedawna przesiadka z C na N i strasznie zadowolony. Pozdrawiam
Ja również witam wszystkich
Forum Nikona czytam już od dawna, mimo że sprzęt posiadam innej firmy...
I na pewno jeszcze trochę czasu minie zanim odważę się pokazać tu zrobione przeze mnie zdjęcia.
Skontaktuj się z nami