Witam forumowiczów![]()
Szukaj
Witam forumowiczów![]()
D90, N18-105, S10-20 f4-5.6;
Witam wszystkich braci i siostry którzy kochają swoje Nikony podobnie jak ja. I mimo że na tym forum byłem już kiedyś ale się nie udzielałem tak teraz założyłem nowe konto aby jednak być bardziej aktywnym użytkownikiem. Z nikonem jestem już 5 lat prawie w związku i tak jakoś wyszło że oboje kochamy fotografię a on mi bardzo pomaga w jej tworzeniu
Poza tym przez zupełny przypadek poznałem osobiście na jednym ze szkoleń ludzi z naszego Forum i przyznam że bardzo mi się podobało szkolenie Nikona w Żywcu które prowadził Hesja i m.in. Krystian z szerokiego kadrunaprawdę pozytywni ludzie
pozdrawiam wszystkich![]()
![]()
![]()
Moje zdjęcia to tylko mały wycinek tego czym jestem a zarazem jedyna część tego co po mnie pozostanie.
Witam
Od 5lat (chyba) Canon 300D oraz kilka dodatków
Będzie przesiadka na D90 z dodatkami lub nie ... zależy jak się życie potoczy
pozdrawiam
azb
Witam wszystkich, zółty świat dopiero co mnie pochłonął![]()
No to jestem - od tej chwili bardziej aktywnie, niż biernie, nie ograniczając się jedynie do roli zewnętrznego obserwatora.Na razie czuję tylko chęć komentowania, a co będzie dalej, czy odważę się na swoje publikacje - czas pokaże. Miło mi dołączyć do grona nikonowych forumowiczów.Witam wszystkich!
Witam wszystkich forumowiczów. Tych aktywnych i tych mniej aktywnych.
Witam wszystkich Braci Fotografów!!
Mam na imię Adam, mieszkam w Skierniewicach, bywam tu i ówdzie.
Fotografuję dla przyjemności i czasem również dla pieniędzy.
Zabieram się za czytanie forum NKP.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Witam wszystkich miłośników Nikona! Od roku D80 + 18-135,Pentacon-y 50mm 1.8 i 135 2.8, SB900 i od paru dni 10-20 3.5 Sigma.
Witajcie!
Dopiero teraz odnalazłem ten wątek, a od czasu zarejestrowania się minęło już "trochę"![]()
witam wszystkich,
jest to mój pierwszy post na forum. Posiadam 2 systemy tzn od niedawna 2.
Ten drugi, a może już pierwszy to właśnie nikon.
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami