Close

Strona 91 z 205 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 901 do 910 z 2048

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich posiadaczy i miłośników Nikona. Długo zastanawiałem się nad tym jaki system wybrać. Jakość wykonania i ogólne cechy przekonały mnie do Nikosia. Wybór padł na body D5000 ze szkiełkiem 18-105. Dodatkowo -lampa SB600. Sprzęt działa super i coraz lepiej wychodzą mi zdjęcia (trzeba się było trochę obyć). Obecnie rozważam zakup kolejnych szkiełek i drugiego korpusu. Cieszę się, że w kujawsko-pomorskim działa grupa miłośników. Bardzo chciałbym Was poznać, niestety nie mogę w Fotokujawach napisać postu

Domyślnie

Ups... ja też dopiero teraz tutaj trafiłem witam wszystkich serdecznie, Arek

Domyślnie

Witam wszystkich,
    forum czytam już od dłuższego czasu i sporo się tutaj dowiedziałem, za co dziękuję. Teraz postanowiłem uczestniczyć bardziej aktywnie.

pozdrawiam
    Jurek

Domyślnie

no to ja się w końcu też przywitam; wypadałoby ;P nie mam sprzętu, a co za tym idzie zdjęć nie robię; ale mam oko, więc się wymądrzam
    "Jeżeli poranek nie jest piękny, upiększ go swoim uśmiechem." H. Jackson Brown

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich n-maniakow

Od wczoraj stalem sie posiadaczem D90 z 18-105 obiektywem, wiec dopiero co zaczynam przygode. Jest to moja pierwsza lustrzanka, wczesniej byly jakies malpeczki pozniej hybryda Fuji S9600... a teraz D90.

Na forum trafilem szukajac informacji o tym aparacie...i widze ze trafilem na kopalnie wiedzy oraz bardzo sympatycznych ludzi

Domyślnie

Ponieważ według domyślnych ustawień macie już zasubskrybowany ten wątek, ja co jakiś czas odpowiadam gromko:
    Witajcie!

A co do kilku uwag:

To forum to kopalnia wiedzy bo to czarne forum! Ale wciąż szukamy światła!

Na forum witamy z przyjemnością użytkowników innych systemów, pod warunkiem, że nie wszczynają oni wojen. Na wszystkich zlotach i spotkaniach, warsztatach, zazwyczaj jest przynajmniej jedna osoba z innym logo na aparacie. W ogromnej większości jesteśmy tolerancyjni w temacie systemu, ponieważ dość długo matryce Nikona ustępowały konkurencji. A i tak większość ceniła sobie ergonomię, podejście do klienta, jakości i do rozwoju. Nauczyliśmy się więc akceptować wady systemu, znając jego niewątpliwe zalety. Dziś system Nikon nie ma już takich problemów jak w okresie przejściowym z analoga do cyfry.
    Z chęcią obejrzymy zdjęcia wykonane dowolnym sprzętem, w końcu to tylko narzędzie, a wiedza i efekty są już często nierozróżnialne.

Wiedzę ładnie zebraną macie również na stronie klubowej: http://www.nikonklub.pl/ choć widzę, że są tam jakieś (przejściowe) problemy z wyświetlaniem zdjęć.

Domyślnie

Ano kopalnia i to przepastna
    Nikon D90 + N18-70

Domyślnie

witajcie
    Smiena 8M, ZENITH TTL, Fuji S5000, wreszcie jest D90.

Domyślnie

Witam wszystkich od kilku dni jestem posiadaczem D90+18-105 i musze wam powiedziec ze sie strasznie jaram

Domyślnie

dzien dobry

jakis czas temu zostalem szczesliwym posiadaczem D80 ( zakupionego od urzyszkodnika forum )

witajcie

Strona 91 z 205 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów