Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam oczywiście.
Zakupiłem Nikusia wczoraj i jak narazie zapoznaję się z instrukcją.
Trochę skomplikowane to, ale mam nadzieje że Go poznam.
Szukaj
Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam oczywiście.
Zakupiłem Nikusia wczoraj i jak narazie zapoznaję się z instrukcją.
Trochę skomplikowane to, ale mam nadzieje że Go poznam.
Witam serdecznie
trafiłam na forum przez znajomego, który tutaj kupił swój sprzęt. Właśnie jestem w trakcie kupna swojego pierwszego Nikona (przesiadam się z Sony H2). Mam nadzieję, że niedługo będę mogła się pochwalić swoimi zdjęciami![]()
Witam wszystkich zatrzymywaczy czasu !
W młodości "szalałem" z Zenithem 11, łazienkę przemieniłem w ciemnię i ostro walczyłem z plamami na odbitkach. Później w dobie fotografii cyfrowej sprawiłem sobie kompakt Canona. Jednak cały czas tęskniłem za lustrzanką, za jasnym wizjerem (kłopoty ze wzrokiem), za charakterystycznym klapnięciem migawki i opadającego lustra. No i ostatnio moje tęsknoty zostały zaspokojone. Nikon D-80 + 18-70mm i młodość wróciła. Jestem bardzo zadowolony z wyboru. Pozdrawiam wszystkich i jak będę miał jakieś problemy, wątpliwości czy tez inne przemyślenia na pewno się zgłoszę.
Witam wszystkich! Podglądam forum od dłuższego czasu i jest ono dla mnie źródłem bezcennych informacji. W końcu zdecydowałem się ujawnić![]()
Witam wszystkich. Od miesiąca jestem posiadaczem D80 i stałym obserwatorem tego forum. Interesuje mnie fotografia sportowa. Zrobiłem już troche fotek, ale ze wstawieniem ich na forum jeszcze poczekam![]()
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
lubudubu
To ja też się przywitamI pochwalę Nikonem d60...
![]()
WItam serdecznie wszystkich
Jestem nowym Uzytkownikiem zarówno forum, jak i od 2 tygodni Nikona D40 + SB 400. Pozdrawiam wszystkich fotoprofesjonalistów i fotoamatorów, zwłaszcza Nikonowców![]()
No to i ja się przywitam. Nikon u mnie od nie dawna, choć czas wybierania i czytania forum dość długi.
Wcześniej minolta dynax 5. Muszę się obeznać z tą cyfrą (szkoda że komp taki słaby i dłużej to trwa.
X-E2, 18/2 ; benro 550EX-BH-1
Witam Wszystkich serdecznie. Od miesiąca mam Nikona D40. Jest to moja pierwsza lustrzanka po przesiadce z "cyfrowej małpki" Kodaka C433, a wcześniej Minolty 505Si. Nikon sprawia mi duuuuuużo radochy. Wiele jeszcze mam do "rozpracowania" w tym aparacie, ale póki co jest SUPER! Pozdrawiam.
To i ja sie przywitam. Mam na imie Artur i od mniej wiecej pol roku ciesze sie D80. Aparacik jest swietny i chyba go nie zamienie, no chyba ze na D3![]()
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Skontaktuj się z nami