Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Domyślnie

Lepiej nie, jeszcze fama pójdzie
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    To mów im że jesteś pedałem
    Dobre, dobre.
    "Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    To mów im że jesteś pedałem
    to może zaraz na forum przeczytam sobie coś o żydach albo "czarnuchach" - a pomysł nie najlepszy, grozi zaszufladkowaniem i koniec - niby jak potem wszystkich przekonać że nie mają racji chyba tyko metoda Jacka ma jakiś sens - no i dobre portfolio zawsze się przyda

Domyślnie

oj futrzak, to tylko mała ironia, nie bądźmy znowóż tacy qrv poprawni politycznie Cóż można MSzabelskiemu sensownego poradzić? Widać przystojny jest chłopina, laski na niego lecą i nic mądrego nie poradzisz, natura ma swoje prawa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Załóż sobie portfolio złożone z najlepszych zdjęć w formcie A4.
    To jest pierwsza podstawowa sprawa.
    Druga to przygotuj bardzo dobrej jakości wizytówki. Dajesz i czekasz. Nigdy nie można nalegać bo to pogarsza sytuację
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

No to to rozumiem - zresztą może powinien odwrotnie w takim przypadku: umówić się na spotkanie we dwoje i zaproponować jej coś czego jeszcze nie robiła może podziałać ...

PS. Nie chodzi o poprawność polityczną bo uważam że to momentami już przeginanie ale "pedał" ma charakter wybitnie pejoratywny.

PS2. punkt dla władcy - wizerunek jest bardzo ważny - jak cię widzą tak o tobie myślą
    Ostatnio edytowane przez futrzak ; 11-11-2006 o 19:02

Domyślnie

Dzięki za odpowiedzi

Futrzak - Twoja propozycja podoba mi się
    fanaberiafoto.eu

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NiseriN Zobacz posta
    Też mam podobne "problemy". Ale może warto spojrzeć na to jako na zaletę ? Zapraszasz na sesje raczej ładną dziewczyne, takze co stoi na przeszkodzie, żeby poznać się z nią "bliżej" ?
    no i wlasnie wyjasniles dlaczego dziewczyny traktuja takie propozycje malo serio. bo wlasnie sa przekanane ze bedizesz chcial poznawac je blizej.
    albo profesjonalne podejscie i powolne wyrabianie sobie dobrej opini (potem pojdzie juz latwiej bo kolezanka kolezance powie jakie fajne zdjecia robisz) albo pstrykactwo i podryw na aparat. trzeba sie zdecydowac w ktora strone idziesz.

i dokladnei tak jak powiedzial wladca - dobre portfolio, ladna strona, porzadnie wygladajace wizytowki...najleipej wszystko utrzymane w jednym stylu. stworz wlasny wizerunek i dzialaj

co do propozycji czarnego .. wcale nie jest taka zla .. na pewno nie narzekalbys na brak zlecen

Domyślnie

Muszę więc rzeczywiście pomyśleć nad własną stroną i wizytówkami.

A wracając do podrywu na aparat - może to być dobre na krótką metę. Jak w końcu znajdę swoją drugą połowę, to może się to stać olbrzymim problemem. Wyobraźcie sobie tylko, że znalazłbym swoją "pannę" właśnie przez robienie zdjęć i pewnego dnia mówię: "kochanie, idę dzisiaj z koleżanką porobić jej zdjęcia"

Tutaj mam kolejne pytanie. Czy Wasze połowy są zazdrosne o takie sprawy? Wiadomo, że w przypadku fotografów profesjonalnych, robiących zdjęcia zarobkowo (których nie brakuje przecież na forum), to "tylko" praca...ale w innych przypadkach?
    fanaberiafoto.eu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.Szabelski Zobacz posta
    A wracając do podrywu na aparat - może to być dobre na krótką metę. Jak w końcu znajdę swoją drugą połowę, to może się to stać olbrzymim problemem. Wyobraźcie sobie tylko, że znalazłbym swoją "pannę" właśnie przez robienie zdjęć i pewnego dnia mówię: "kochanie, idę dzisiaj z koleżanką porobić jej zdjęcia"

Tutaj mam kolejne pytanie. Czy Wasze połowy są zazdrosne o takie sprawy? Wiadomo, że w przypadku fotografów profesjonalnych, robiących zdjęcia zarobkowo (których nie brakuje przecież na forum), to "tylko" praca...ale w innych przypadkach?
    To problem zawsze. To co, że zarobkowo i to co, że to tylko praca. Wytłumacz to kobiecie
    Musisz liczyć na wyjątek od regóły.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów