Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: D90 pilot......

Domyślnie D90 pilot......

Dla posiadaczy D90 i DVD Grundig . Pilot z dvd grundik odpala zdalnie D90 przyciskiem MUTE . Mysle ze pare zloty w kieszeni kazdemu sie przyda ale polecam też przetestowac wszystkie piloty jakie macie w domu . Acha co do odleglosci dzialania to sprawdzalem na szerokosc bloku i dziala bez problemu .

Domyślnie

hehe....

no tak, ale bierzesz go ze sobą i rodzina sparaliżowana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antonioo Zobacz posta
    hehe....

no tak, ale bierzesz go ze sobą i rodzina sparaliżowana
    nie, ja sadze nie wiesz ze te piloty z dvd prawie nie dzialaja trzeba sie sporo nacelowac zeby załapał
    dlatego od zawsze jego przeznaczeniem byla szuflada

Domyślnie

Panasonic nie odpala. Zazdroszczę takiej fantazji, by przeprowadzić tego typu doświadczenie.

Domyślnie

pilot grundig od TV tez nie odpala Robi się ciekawy wątek

Oszczędny w słowach Awatar eXtreme
    Miasto
    Olsztyn/Gdańsk

Domyślnie

Niestety piloty od telewizora Graetz (nie pytajcie co to za marka) i od monitoro-telewizora LG nie działają. Powiedz jak wpadłeś na to, że pilot od dvd odpala d90. Fociłeś rodzinę przed telewizorem, a tu nagle ktoś chciał wyłączyć dźwięk i stało się? :P

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Łuków\Lublin

Domyślnie

U mnie 90 odpala pilot od zewnętrznego tunera do kompa. Firmy nie mam napisane ale to dosyć wiekowe chyba Tracer czy Media Tech a przycisk to Full Screen.
    fighting for peace is like fucking for virginity |nikon nikkory i saba

Domyślnie

dziala z takiego DVD http://www.megamedia.pl/odtwarzacz-d...g-gdp-9550.php , kiedys wyczytalem ze ktos odpalil aparat pilotem rtv wiec sie pobawilem . Piloty RTV sa na podczerwien i aparatu pilot tez jest na podczerwien wiec trzeba dobrac tylko kanal . Uniwersalne tez powinny dzialac . A pilot wyglada tak :

Domyślnie

Piloty od DVD LG oraz, od telewizora Panasonic niestety tez nie dzialaja z D90.
    Swoja droga ciekawe sa miny czlonkow rodziny gdy im sie pilota zabiera i z aparatem zaczyna dziwne rzeczy wyczniac
    Nie wiem, nie rzucam kamieniem.
    Co? Nikon d700 + N24-70mm 2.8 + SB 900 + MB-D10
    Gdzie? Skarżysko-Kamienna

Domyślnie

U mnie dział pilot o grundig-a z N3000 i co najfajniejsze "magiczny guzik" to czerwony od wyłączania telewizora. Wiec fotki tylko w innym pokoju bo nie pooglądamy TV
    Nikon D80 - N 35 F. 1,8 G _ N 18-200mm F. 3,5-5,6 G ED VR _ N 35-70mm F. 3,3-4,5

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów