Close

Strona 19 z 32 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 320

Domyślnie Wstyd

Trudno słowami opisać tak fałszywe postawienie sprawy. Jak można pisać o jednostronnym traktowaniu serwisu Nikona skoro każdy, także przedstawiciel Nikona może się na stronie Polishnikonservice.com wypowiadać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Zaczynam mieć podejrzenia, że nikon Polska jest też nieudolne... jak serwis.
    I tu może leżeć problem... A jeśli tak jest to PNS NIGDY nie poprawi swojej pracy... Teraz potencjalni nabywcy sprzętu Nikona w PL będą mieli ciężki orzech do zgryzienia czy kupować sprzęt ten marki czy jednak pójść w innym kierunku...

Ja osobiście mam nadzieję, że strony typu www.polishnikonservice.com trafią do jak największej liczby konsumentów lub potencjalnych konsumentów, bo zaprzestanie propagowania tej strony przez kogokolwiek to strzał we własną głowę jak i w głowy innych. Jeśli administracja tego forum podtrzyma swoje zdanie zakazujące rozpowszechniania linku i dyskusji nt. tej strony to będzie oznaczało, że ma w tym swój interes (co oczywiście jest po prostu chamstwem) - bez dochodzenia z mojej strony jaki on jest.

Pzdr.
    Fotografuję w myśli wszystko, co widzę - czyli moje amatorskie "arcydzieła"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Niektórych z Was widziałbym w piaskownicy na Wiejskiej za bicie piany i wzajemne obrażanie.
    Dlatego proszę wszystkich o trzymanie się tematu. Temat jest "nerwowy" i starajmy się chociaż nawzajem sobie nie ubliżać.

conik
    Gość

Domyślnie

PRowcy nikona maja tegie glowy....jeden spereparowany komunikat a juz sobie skaczemy do gardel....takie polskie bardzo.
    Co sie stalo to sie nieodstanie...dajcie na luz, idzcie zapalic swieczke na cmetarzu, a najblizsz dni pokaza co firma N ma zamiar z tym zrobic. W sumie mamy alternatywe w postaci zachodnich serwisow, przeciez jestesmy w europie...jesli nic sie nie zmieni najwyzej serwis padnie razem ze sprzedaza firmy N...ot i cala moja konkluzja

Domyślnie

Przebrnalem przez te wszystkie wpisy.... ciezko bylo

I szczerze powiem - nie wiem po co ta cala dyskusja, ktora z zalozenia do niczego nie prowadzila i pewnie nie doprowadzi. Kilku osobom puscily nerwy i jedynie taki malo przyjemny smrodek sie nad caloscia unosi.
    docxxx zrobil inicjatywe majaca na celu napie...ke w serwis - dobrze, ze mu sie udalo. odszczekuje co kiedys powiedzialem, ze to bez sensu - jest sens, cos sie rusza w temacie, ale jakie beda efekty, ciezko teraz przewidziec - moze sie cos zmieni, moze nie.
    Nie rozumiem natomiast pewnej pretensji pod adresem Piotrka, ktory poprosil o usuniecie linkow do strony. Czy nie mial prawa tego robic? oczywiscie ze mial - to forum jest jego wlasnoscia i moze to robic dokladnie wszystko na co ma ochote, lub co dyktuje mu dobry smak. A jak gospodarz grzecznie prosi, to w dobrym tonie jest jednak uszanowac jego wole niezaleznie od tego co sie na ten temat mysli - to sa podstawowe zasady wychowania. Wydaje mi sie, ze tu nikt nikogo na sile nie trzyma - jak sie nie podoba.... widomo. do niektorych znajomych nigdy nie chodze - nie identyfikuje sie z pewnymi wartosciami, ktore promuja, nie zgadzam sie na pewne traktowanie - ale szanuje ich punkt widzenia i nie staram sie go zmienic. Jest tak jak jest i tyle.
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

ja tą przetłumaczoną wysłałem na nikon.co.jp

pożyjemy zobaczymy
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

czy nie wydaje wam sie zabawne , ze gdyby nie akcja ze strona polishnikonservice , to Nikon PL ktory podobno wspiera ten portal i nie od dzis widzi wpisy "chwalace " swoj serwis nic w tej sprawie by nie zrobil .
    MZ Nikon jesli chcial (chce) wysluchac naszych bolaczek i ewentualnie wprowadzic zmiany systemowe w swoim punkcie na POdstępu , po pierwsze powinien juz cos dawno zrobic , a jesli nie to raczej zrobic otwarty dzien na wspolna rozmowe z roznymi uzytkownikami swoich produktow , ktorzy w zywej dyskusji nakresliliby jak powinna wygladac praca w Serwisie i nieolewajaca obsluga klienta . Co da wizyta Administratora i zalozyciela NKP w siedzibie na pOdstępu .... nie wiem , mam nadzieje ze nie obietnice marchewki , ze np dla uzytkownikow portalu uslugi beda staranniej , lepiej wyknywane . Nalezy pamietac , ze w PL jest wielu uzytkownikow sprzetu Nikona ktorzy pewnie nawet nie slyszeli o NKP a ktorych ta sprawa tez dotyczy .

Domyślnie

W grudniu robię galę boksu w Łomiankach. Jak ktoś ma ochotę na bezpośrednią wymianę poglądów, to zapraszam - wygospodarujemy godzinkę na ringu - wystarczy na kilka 3-rundówek

Domyślnie

No to widzę, że wątek przerodził się w ataki personalne.
    Najpierw posprzątam i wręczę karteczki, jak to nie pomoże to chwilowo wątek zostanie zamknięty do powrotu i "wyjaśnień" Admina.
    Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 30-10-2009 o 14:44

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    [...] poprosil o usuniecie linkow do strony. Czy nie mial prawa tego robic? oczywiscie ze mial - to forum jest jego wlasnoscia i moze to robic dokladnie wszystko na co ma ochote, lub co dyktuje mu dobry smak. A jak gospodarz grzecznie prosi, to w dobrym tonie jest jednak uszanowac jego wole niezaleznie od tego co sie na ten temat mysli - to sa podstawowe zasady wychowania. [...]
    Tak, taka jest zasada. Tyle, że to forum podobno nie jest zamkniętym folwarkiem, a to o czym piszesz odnosi się raczej do czegoś w tym typie... Z tego co zauważyłem, to Piotr zawsze starał się aby to forum nie było "zamknięte" z Panem Gospodarzem I Jego Widzimisię tylko "dom otwarty", dla wszystkich, z różnymi poglądami... Ukazywał się raczej jako zarządzający, pilnujący porządku, a nie kreujący jakieś idee/światopogląd i nakazujący to wyznawać... Tak przynajmniej ja odbieram tą osobę, dlatego uważam że jego prośba to "wypadek przy pracy" - po prostu nie przemyślał tego do końca i już. Odbiór tego co napisał jest dwuznaczny i chyba stąd ten cały młyn...
    http://pawelwr7.flog.pl/
    D40; N:18-55VR i bez VR, 55-200VR, 50/1,8E; S50-150; SB-400

Strona 19 z 32 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów