Szukaj
Naprawdę? Mogę...? Nie wiem jak mam Ci dziękować...
To, co i jak mogę wiem doskonale - a powiedzonka na tym forum z moderatorskich ust typu "jak Ci sie nie podoba to żegnamy, szczęśliwej drogi już czas" itp zrobiły się lekko przynudnawe...
coś zabolało? czy ja napisałem, że mi coś nie odpowiada? czy mnie gospodarz nie odpowiada? forumowym zwyczajem zaczyna się raban, tandetne przepychanki zmierzające do szybkiego zamknięcia tematu - norma...
jak mi coś , lub czyjaś wypowiedź nie odpowiada to się odzywam, wygłaszam swoją opinię - napisałem coś co się nie zgadza? Skoro tak to słucham, konkrety? A skoro Ci nie odpowiadają moje wypowiedzi poproś kolegów niech mnie zbanują - proszę bardzo.
Czy ja do jasnej cholery zaglądam komuś do kieszeni ?? Co mnie obchodzi czy i ile zarabia na forum właściciel ?? Nie raz pisałem w wątkach zarzucających Mu, iż zarabia na tym forum, że to jego miejsce i niech sobie zarabia ile chce - gówno to kogo powinno obchodzić !!! Ale skoro Nikon "wspiera" to forum - o czym wiadomo od dawna - i ma wpływ na treści tu zamieszczane to nazwijmy rzecz po imieniu a nie czarujmy się bezstronnym i obiektywnym forum. Teraz jaśniej ?!
Ostatnio edytowane przez nowart ; 30-10-2009 o 16:06
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
tak, teraz zdecydowanie jasniej, bo wczesniej chyba za bardzo poszedles na skroty - nie znam tematu i szczerze nie interesuje mnie czy to forum wspiera Kamiski, Kaczynski, Benedykt XIX czy Nikon Polska - ja nie szukam tu bezstronnosci, bo tej nie znajdziesz NIGDZIE - absolutnie nigdzie, ani w internecie, ani w realu - wspolzaleznosci i "ukladow" wszedzie jest wystarczajaco wiele, abym juz dawno stracil resztki zludzen.
Ale odbiegamy od tematu ponownie.
![]()
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
A nie zastanawia co konkretnie zabolało NP? Nawet na tym forum było masę wątków jak to serwis sobie pogrywał z użytkownikami nikonów.
Może to że podane są dokładne namiary na inne serwisy i opisy jak one działają?
Może ktoś w serwisie się wystraszył, że roboty im ubędzie? Albo w jakimś zestawieniu wyjdzie, że nagle wzrosła liczba w "obcych" serwisach napraw z Polski, a w rodzimym zmalała i zaczną się niewygodne pytania?
nic...
Jeśli gospodarz o coś PROSI to znaczy, że oczekuje spełnienia jego prośby przez gości. Kultura wypowiedzi - czego nigdy bym Piotrowi nie odmówił - wymaga aby nie formułować ŻĄDAŃ I ROZKAZÓW. Dla mnie sprawa też jest jasna i czytelna ale Ty wolisz to interpretować na swój sposób...
A wypowiadam się bo:
- w pełni popieram dzialania kolegi docxxx,
- irytuje mnie chęć ukręcenia sprawie łba,
- guzik Cię to obchodzi (skoro preferujesz rozmowę w tym tonie, co sam zacząłeś).
Możesz wybrać
Zatem po kolejnej próbie rozmydlenia tematu, po raz kolejny proponuję przywrócić rozmowę na właściwe tory zamiast obrzucać się błotem...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-10-2009 o 03:58 Powód: orto. ("rządań")
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Filek wyluzuj !
Wiesz szanuję Ciebie jako zwyczajnego usera i szanowałem Ciebie jak moderatora. Proszę byś zachowaj fason. Jak wszyscy wyjdziemy z tego gościnnego forum i założymy nowe forum ( czytaj niezależne od żadnej marki a musisz wiedzieć, że polischnikonserwis ma taką szansę po modyfikacjach), to na napewno naruszy to interesy Admina.
Nikt tu nie jest naiwny, nośny portal daje określone profity. TO JEST TEŻ BIZNES.
Gdyby serwis z Postępu szanował tych co wydają kupę szmalu na sprzęt to by nie było tej całej zadymy.
Powiedzmy sobie, że zarozumiały NIKON w Polsce ma PROBLEM to jest FAKT, pytanie czy dogada się z tymi co chcą jeszcze kupować i tym samym użytkować sprzęt NIKONA.
Widzisz, problem w tym, że niektórzy się stawiają tylko po to, by się stawiać. Przecież powody, dla których Piotr prosił o przyhamowanie są oczywiste, ale niektórzy muszą jątrzyć, bo już tak mają. Zauważ, że nie broniłem NP, chociaż nie miałem z nimi nigdy problemu. Ja po prostu jestem już zmęczony tym robieniem dymu dla dymu. Wystarczy mi tego co widzę w TV. Wirtualne palenie opon nie ma sensu. Inicjatywa odniosła wstępny sukces, jeśli nic się nie zmieni, to będzie można to pociągnąć dalej. Podejrzewam, że jeśli wszystko rozejdzie się po kościach, to również Piotr wycofa swoją prośbę. Ale nie uprzedzajmy faktów. Nikon Polska ma teraz pole do popisu - może przekuć tą porażkę na swój sukces. Zarządzanie reklamacjami to doskonała metoda tworzenia pozytywnego wizerunku firmy.
Skontaktuj się z nami