Close

Strona 9 z 32 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Natomiast chcę wyraźnie postawić sprawę, że ewntualny sukces Admina w lwiej części powinien przysługiwać kol. Dxxxx. Zasługuje on na miano ojca sukcesu i o tym kochani forumowicze pamiętajcie !
    To nie ulega wątpliwości. Dobrze, że znalazł się ktoś, kto działa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarkko Zobacz posta
    Przepraszam - czy te słowa są kierowane jakoś w moją stronę czy jak...?
    Nie, te slowa sa skierowane do tego - co przeczytalem w tym watku - jako calosci.
    Do tego, ze swoje zale forumowicze wylewaja na kompletnie niewlasciwa osobe, osobe
    bez ktorej nie byloby tego forum.

Domyślnie

z ciekawosci spytam jaki wplyw na rozmowy ma to co ma sie w stopce ?
    sytuacja przypomina ta z PZPNem i "zapal swieczke" a konkretow jak nie ma tak nie ma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AsKier Zobacz posta
    tutaj nawet ironii nie widać a ty się doszukujesz...
    Niczego sie nie doszukuje - ja tylko nawiazalem do kilku slow mowiacych o szacunku,
    absolutnie nie kierowalem tego do kolegi jarkko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sawi Zobacz posta
    Nie, te slowa sa skierowane do tego - co przeczytalem w tym watku - jako calosci.
    Do tego, ze swoje zale forumowicze wylewaja na kompletnie niewlasciwa osobe, osobe
    bez ktorej nie byloby tego forum.
    odnoszę wrażenie, że nie przeczytałeś tego wątku od początku...
    Pozdrawiam
    Tomek

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Dobra Panie i Panowie nie rozmydlajcie sprawy na maluczkie sporki i dyskusje. Poczekamy zobaczymy, a nie nastawiajmy uszy na jakieś stanowiska oficjalne. Serwis jak będzie działał poprawnie to i stanowiska nie będą potrzebne.

ps.
    nie ma co święta idą, wzmożone zakupy sprzętu będą a tu taki kwiatek w sieci
    no nie mogłem się powstrzymać

Domyślnie

i jak teraz nie przytaknąć na Twoje p.s ???
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Tak - święto zmarłych. I nie kwiatek, a bardziej przypomina to coś z wyrobów metalowych do ...trumien

Domyślnie

jarkko nie to święto :P
    Pozdrawiam
    Tomek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oborniki Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sawi Zobacz posta
    Po co firmie takiej, jak NP jest wspolpraca z tworem, ktory je szkaluje, a forum jest
    ewidentnie powiazane z NKP.

Zastanowcie sie czasem, czy nie przesadzacie - przy okazji innego watku na tym forum padlo
    stwierdzenie, ze najbardziej marudzi ten, co dostaje cos za darmo ... jak sie okazuje, jakze prawdziwe.
    Człowieku przeczytaj co napisałeś i przemyśl. Kto kogo szykanuje?????? Wiesz co to słowo znaczy? Jak ktoś pisze prawdziwe przeżycia to to jest szykanowanie???

Co do drugiego. Co i kto dostaje za darmo? Gwarancję niby która jest niechlujnie załatwiana? Aparat że tani? Jak cię stać na drogi to super, dla mnie 4 tys to dużo.

Strona 9 z 32 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów