Szukaj
No jeżeli uświadamia 30 000 użytkownikom ,że to nie ich forum i nie są u siebie to wybacz.
A najlepsze jest to ,że admin nigdy tak nie napisał iż to jego forum i wypad każdemu jak nie pasuję. Forum jest każdego zarejestrowanego usera - Piotr jest formalnie właścicielem i administratorem - ktoś musi być.
Panowie dajcie sobie juz na wstrzymanie, akcja odniosla skutek, Nikon teraz musi cos zadzialac bo "fama poszla".
Na szczescie nie musialem miec stycznosci z serwisem ale od zawsze mozna bylo tu czytac jak on "dziala".
Starannie pracowali na taki wizerunek od dluzszego czasu, w koncu banka pekla - teraz musza wyjsc z tego z twarza.
Pozostaje czekac co z tego wyniknie.
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
Widzę, że nie się nie (z)rozumiemy.
wywar i peebes - przepraszam Was najmocniej. Dla mnie z Wami koniec dyskusji.
Choć NP załatwił mnie szaraczkowi z początkiem października od ręki sprawę (sprawdzenie licznika oraz oprogramowania w D100 - ZA DARMO) to nie bronię NP, bo umiem czytać i wyciągać wnioski.
Natomiast bulwersują mnie wypowiedzi atakujące Admina.
Aha - nie znam Piotra poza faktem, że jest właścicielem tego forum.
Pozdrawiam - dla mnie koniec.
Mnie niczym nie uraziłeś, i nie masz za co przepraszać. Po prostu chciałem wiedzieć, co masz na myśli, rzucając pytanie na forum. Na moje pytania uściślające oczywiście nie odpowiedziałeś, bo po co![]()
W każdym razie - miłego dnia życzę Tobie, i wszystkim czytającym i nieczytającym![]()
Ostatnio edytowane przez pebees ; 30-10-2009 o 10:56
No i bardzo dobrze, że Optyczne.pl wystosowało taki artykuł. Jak widzimy oni polecają tą stronę więc nie rozumiem o co ta wojna tutaj. Uważam, że takie strony są potrzebne choćby po to by producenci oprzytomnieli i trzymali pieczę na serwisem by dobrze pracował, a nie na "odwal się". A co do admina... Niech zmieni regulamin forum, nie nastanie cenzura to pisać o tym nikt nie będzie. Pytanie tylko jest jedno: czy w ogóle ktoś będzie pisał cokolwiek![]()
Fotografuję w myśli wszystko, co widzę- czyli moje amatorskie "arcydzieła"
Wpisz sobie w google "Dell Hell". To wlasnie ta wypowiedz jest cytowana w FAQ PNS. Dzieki temu blogowi Dell calkowicie zmienil podejscie do klienta. Praktycznie caly dzial "customer service" przewrocil do gory nogami.
Przypomne:
"Era caveat emptor się skończyła. Nadeszły czasy, w których to sprzedający musi uważać. Caveat venditor.
Firma nie może sobie już pozwolić na ciągłe oferowanie tandetnych produktów lub usług ani na ignorowanie interesów i potrzeb klientów. Teraz klienci mogą mówić tam, gdzie będą słyszani. Ci klienci mogą się połączyć i wymieniać informacje oraz nadać swoim skargom rozgłos. Oczywiście mogą też wykorzystać swoje opinie i skargi, by wywierać duży wpływ na reputację i interesy firmy.
Public relations musi przyjąć nowe znaczenie. Nie może ciągle dotyczyć tylko prasy i reklamy, które izolują firmy od obsługiwanych przez nie ludzi.
Public relations musi dotyczyć nowych relacji z ludźmi, z ludźmi jako elementem nadrzędnym."
Ostatnio edytowane przez docxxx ; 30-10-2009 o 11:18
Skontaktuj się z nami