To sie napisaliscieNo i dobrze, przynajmniej wiem jakie sa opinie. W poniedzialek jestem w Warszawie, nie na dywaniku jak niektorzy by sadzili ale z konkretami. Nie zostalem tam wezwany, jade z wlasnej woli sprobowac cos tej sprawie zrobic. Moglbym to oczywiscie sobie odpuscic ale poswiece na to swoj czas. Z ta akurat strona jest tak jak z historycznym koncertem Woodstock. Milion ludzi zadowolonych, 100 nie. Dlaczego? Bo stali w blocie. Ogolna opinia o koncercie: do du.y bo pytano tylko tych co w blocie stali! Sprawy serwisu pchniemy do przodu. Nie mam wplywu na zarzadzanie Nikon Polska ale mam glos ludzi ktorzy z uslug tej firmy korzystaja, po drugiej stronie majacych jakis wplyw na jego dzialanie. Przekaze to, poprosze o szybka reakcje i bede czekal na efekty. Tyle moge zrobic ja. Administrator tego forum i uzytkownik marki. Was poprosilem o konkretne dzialania. Poprosilem jest tu slowem kluczowym, bo szanuje Wasze podejscie do tematu. Kazde!
Czasem postawcie sie tez po tej drugiej stronie. Nie jako dyrektor czy kierownik serwisu ale jako pracownik, pracujacy ciezko przy naprawach sprzetu. Mnie byloby przykro gdyby ktos napisal o mnie ze jestem nierobem i przez 8 godzin spijam kawe a aparaty naprawiaja sie same, czy tez raczej wogole sie nie naprawiaja.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami