Close

Strona 459 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3594094494574584594604614695095599591459 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 581 do 4 590 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Jakie niestety. Ciesz się, że nie jest szablonowa .
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheva Zobacz posta
    Moja Kobieta jest z tym niestety nie kompatybilna
    To pozostaje Ci kupić ten z aukcji którą podawała Imago Może Ty okażesz się kompatybilny
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

i zwiekszy Ci cycki :_)
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem:
    - Czym się tak martwisz?
    - A, bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa.
    - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana.

Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu.

W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi:
    - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce?
    - Nigdy nie kochałam się z nikim...
    - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić?
    - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę.
    - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać.
    - ... i tak to było Wysoki Sądzie, a nie tak, jak gada ta gówniara - rzecze Roman P.
    puszka | obiektyw | lampa | filtr | statyw | torba | literatura | plany | zbieram kasę na czas...

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

chyba to się nadaje tylko w tym dziale mały backstage naszej grupy agf
    http://www.youtube.com/watch?v=VMsFBAur5E0

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madmips Zobacz posta
    chyba to się nadaje tylko w tym dziale mały backstage naszej grupy agf
    http://www.youtube.com/watch?v=VMsFBAur5E0
    a gdzie exif ?
    fajny filmik
    się chyba muszę przekonać do tego kręcenia filmików - raz tylko jeden jedyny coś nakręciłem - jak czytałem instrukcję
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Słowo "wegetarianin" pochodzi z jednego z narzeczy indiańskich i oznacza "za głupi, aby polować".
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

U nas jest się lub nie jest się mądrzejszym od piątoklasisty, ale jak zobaczyłem to to padłem

puszka | obiektyw | lampa | filtr | statyw | torba | literatura | plany | zbieram kasę na czas...

Strona 459 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3594094494574584594604614695095599591459 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów