rewelacja
Szukaj
rewelacja
podpis...
Zastanawiali się na Ukrainie, co posadzić wokół Czarnobyla:
- Buraki.
- Nie, bo krowy pozdychają.
- No to może ziemniaki.
- Nie, bo się ludzi potruje.
- No to posadzimy tytoń, a na papierosach napiszemy "Minister Zdrowia ostrzega po raz ostatni."
pozdrawiam Sebastian
Wiem, że to "staroć" jest ale ostatnio przypadkowo trafiłem na ten filmik i nadal działa
http://www.youtube.com/watch?v=qnem69g-vUM&hl=pl
Pozdrawiam Tomasz
Wchodzi pijak na dworzec autobusowy, szuka wolnego miejsca, ale nie ma dużego wyboru, więc siada obok księdza. Ksiądz niezadowolony, bo pijak "wonie" alkoholem, z jednej kieszeni wystaje mu butelka, z drugiej papierosy. Pijak wyjmuje gazetę i czyta. Po chwili zwraca się do księdza z pytaniem:
- Może mi ksiądz powiedzieć co powoduje artretyzm?
Ksiądz pomyślał: no! teraz mu palnę kazanie! - i zaczyna:
- Jeżeli nadużywasz alkoholu, papierosów, prowadzisz życie niemoralne - cudzołożysz, kradniesz, nie szanujesz wartości - to Bóg zsyła artretyzm!
Pijak pokiwał ze zdziwieniem głową, zakrył się gazetą i czyta dalej. Po chwili księdzu głupio się zrobiło, że tak z góry potraktował bliźniego, zaczyna w pojednawczym tonie:
- Przepraszam, wiem że tak nie powinienem, a jak długo pan ma ten artretyzm?
- Kto? Ja? - dziwi się pijak - ja nie mam, właśnie czytam, że papież ma!...
Pan Jezus pewnego dnia incognito przechadzał się po Nowym Yorku. W momencie kiedy przechodził przez slumsy, zaczepili go hipisi, którzy palili trawkę. Zaproponowali Jezusowi, żeby z nimi zapalił. Pan Jezus mówi sobie - czemu nie i zaciągnął się. Po pewnym czasie przypomniał sobie że się nie przedstawił hipisom, i mówi:
- Jestem Jezus,
a oni na to:
- I o to chodzi!
D750 - D7100 - F3 - FE - D40x - nikkor 35/1.8 DX - tokina atx 11-16/2.8 DX - Nikkor 18-105 DX - Nikkor 50 1.8G - Tamron 70-200 2.8 G2 - Zeiss Planar 50 1.4
amator_r dawno się tak nie uśmiałem![]()
A teraz dla wszystkich ambitnych fotografów-podróżników zadanie następujące. Chcemy się dostać z Tokio (to w Japonii) do San Francisco (Kalifornia, USA). W zaplanowaniu podróży z pomocą przychodzi nam Google i jego mapy. W związku z czym otwieramy stronę http://mapy.google.pl/ klikamy "pokaż trasę", jako punkt A wpisujemy Tokio, a jako B San Francisco. Jeszcze na koniec wybieramy samochód jako środek transportu i pełni nadziei klikamy na "pokaż trasę". Propozycja firmy Google wydaje się być nader ciekawa zwłaszcza dla osób nieco bardziej ambitnych. Polecam szczególnie pozycję 24 naszej trasy![]()
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
o żesz Ty - przepłyn kajakiem![]()
padłem na ryj
![]()
Nikon http://greg77.com/
Ciekawe czemu połowę Hawajów muszę opłynąć od południa i po kiego grzyba mam płynąć do Seattle, zasuwać przez stany Waszyngton i Oregon, oraz pół Kalifornii, skoro San Francisco jest też na wybrzeżu... bez sensuu...![]()
D200 |N 18-200 VR |S 17-70| SB-800 | MF 55XproB + 488RC2 | Vanguard Kenline 29
Moje wypociny
Skontaktuj się z nami