Close

Strona 421 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3213714114194204214224234314715219211421 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 201 do 4 210 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

rewelacja
    podpis...

Domyślnie

Zastanawiali się na Ukrainie, co posadzić wokół Czarnobyla:
    - Buraki.
    - Nie, bo krowy pozdychają.
    - No to może ziemniaki.
    - Nie, bo się ludzi potruje.
    - No to posadzimy tytoń, a na papierosach napiszemy "Minister Zdrowia ostrzega po raz ostatni."
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie W obronie kobiety

Wiem, że to "staroć" jest ale ostatnio przypadkowo trafiłem na ten filmik i nadal działa

http://www.youtube.com/watch?v=qnem69g-vUM&hl=pl
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Wchodzi pijak na dworzec autobusowy, szuka wolnego miejsca, ale nie ma dużego wyboru, więc siada obok księdza. Ksiądz niezadowolony, bo pijak "wonie" alkoholem, z jednej kieszeni wystaje mu butelka, z drugiej papierosy. Pijak wyjmuje gazetę i czyta. Po chwili zwraca się do księdza z pytaniem:
    - Może mi ksiądz powiedzieć co powoduje artretyzm?
    Ksiądz pomyślał: no! teraz mu palnę kazanie! - i zaczyna:
    - Jeżeli nadużywasz alkoholu, papierosów, prowadzisz życie niemoralne - cudzołożysz, kradniesz, nie szanujesz wartości - to Bóg zsyła artretyzm!
    Pijak pokiwał ze zdziwieniem głową, zakrył się gazetą i czyta dalej. Po chwili księdzu głupio się zrobiło, że tak z góry potraktował bliźniego, zaczyna w pojednawczym tonie:
    - Przepraszam, wiem że tak nie powinienem, a jak długo pan ma ten artretyzm?
    - Kto? Ja? - dziwi się pijak - ja nie mam, właśnie czytam, że papież ma!...

Pan Jezus pewnego dnia incognito przechadzał się po Nowym Yorku. W momencie kiedy przechodził przez slumsy, zaczepili go hipisi, którzy palili trawkę. Zaproponowali Jezusowi, żeby z nimi zapalił. Pan Jezus mówi sobie - czemu nie i zaciągnął się. Po pewnym czasie przypomniał sobie że się nie przedstawił hipisom, i mówi:
    - Jestem Jezus,
    a oni na to:
    - I o to chodzi!
    D750 - D7100 - F3 - FE - D40x - nikkor 35/1.8 DX - tokina atx 11-16/2.8 DX - Nikkor 18-105 DX - Nikkor 50 1.8G - Tamron 70-200 2.8 G2 - Zeiss Planar 50 1.4

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

A teraz dla wszystkich ambitnych fotografów-podróżników zadanie następujące. Chcemy się dostać z Tokio (to w Japonii) do San Francisco (Kalifornia, USA). W zaplanowaniu podróży z pomocą przychodzi nam Google i jego mapy. W związku z czym otwieramy stronę http://mapy.google.pl/ klikamy "pokaż trasę", jako punkt A wpisujemy Tokio, a jako B San Francisco. Jeszcze na koniec wybieramy samochód jako środek transportu i pełni nadziei klikamy na "pokaż trasę". Propozycja firmy Google wydaje się być nader ciekawa zwłaszcza dla osób nieco bardziej ambitnych. Polecam szczególnie pozycję 24 naszej trasy
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

o żesz Ty - przepłyn kajakiem padłem na ryj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    A teraz dla wszystkich ambitnych fotografów-podróżników zadanie następujące. Chcemy się dostać z Tokio (to w Japonii) do San Francisco (Kalifornia, USA). W zaplanowaniu podróży z pomocą przychodzi nam Google i jego mapy. W związku z czym otwieramy stronę http://mapy.google.pl/ klikamy "pokaż trasę", jako punkt A wpisujemy Tokio, a jako B San Francisco. Jeszcze na koniec wybieramy samochód jako środek transportu i pełni nadziei klikamy na "pokaż trasę". Propozycja firmy Google wydaje się być nader ciekawa zwłaszcza dla osób nieco bardziej ambitnych. Polecam szczególnie pozycję 24 naszej trasy
    No znalazlo mi firme San Francisco Fish Company w Tokyo.....o to chodzilo?

Sorry musze to sprawdzic jeszcze raz!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No znalazlo mi firme San Francisco Fish Company w Tokyo.....o to chodzilo?

Sorry musze to sprawdzic jeszcze raz!
    ech.... chodzi o:

24. Przepłyń kajakiem Ocean Spokojny
    Wjazd na teren: Stany Zjednoczone (Hawaje)

oraz

39. Przepłyń kajakiem Ocean Spokojny
    Wjazd na teren: Waszyngton
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Oszczędny w słowach Awatar FalkoN.pl
    Miasto
    Strzyżyno/Koszalin

Domyślnie

Ciekawe czemu połowę Hawajów muszę opłynąć od południa i po kiego grzyba mam płynąć do Seattle, zasuwać przez stany Waszyngton i Oregon, oraz pół Kalifornii, skoro San Francisco jest też na wybrzeżu... bez sensuu...
    D200 |N 18-200 VR |S 17-70| SB-800 | MF 55XproB + 488RC2 | Vanguard Kenline 29
    Moje wypociny

Strona 421 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3213714114194204214224234314715219211421 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów