Spotyka się dwóch kumpli:
- wpadnij dziś do mnie. Robię imprezkę, będzie sex grupowy.
- ok, a ile osób będzie?
- jak przyjdziesz z żoną, to będzie nas troje.
Szukaj
Spotyka się dwóch kumpli:
- wpadnij dziś do mnie. Robię imprezkę, będzie sex grupowy.
- ok, a ile osób będzie?
- jak przyjdziesz z żoną, to będzie nas troje.
N
nie obawiajcie się, to nie jest strona erotyczna
http://www.dinky.scene.pl/~hv/dowcip.html
z góry przepraszam ...
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jacek jego mac masz u mnie minus![]()
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Przecież z góry przepraszałem![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiąść przed telewizorem, ale słyszy
charakterystyczne odgłosy dobiegające zza ściany od sąsiada.
- Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać! Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te swoje panienki!
- Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasio.
- I co, powiedziała? - pyta ojciec.
- Nie wiem, jeszcze nie wróciła...
Mąż do żony:
- Gdzie byłaś?
- W salonie piękności.
- I co zamknięte było?
Pewien aktor miał w jednej ze scen przeczytać dość długi list. Ponieważ list był faktycznie długi, więc na kartce miał całą treść. Jednak koledzy aktorzy postanowili go "ugotować". W scenie z listem służący podał mu... pustą kartkę. Ten rzucił okiem, oddał służącemu i powiedział "Masz, ty czytaj...."
Padłemzamkniete było
A to co dałeś Jacku - nawet nie wiem co tam było w tych okienkachale na końcu spodziewałem sie jakiegoś paskudnego krzyczącego dziadostwa
![]()
Pewnie było, ale za każdym razem rozbawia mnie do łez
Skontaktuj się z nami