Close

Strona 7 z 38 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 376

Domyślnie

POLECAM !!! swietny grip co prawda nie mialem w rekach orginalu ale z tym mi sie dobrze wspolpracuje ... na poczatku byly malutkie luzy ale zakleilem za rada rogue1 i jest git ... pozatym swietny dla ludzi z duza dlonia ... jedyne co mi przeszkadza to trudno chodzace pokretla ale to pewnie kwestia czasu ... nie wiem co moze byc lepszego w orginale ze kosztue 600 zl ...
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietrobas Zobacz posta
    Dokonałem wczoraj modyfikacji opisanej przez rogue1,z tym że jeszcze lepszą izolacją bo w zielono-żołte paski
    O rany, że też ja nie dysponowałem taką fajną, kolorową taśmą...
    Moim zdaniem tą drobną "modyfikację" naprawdę warto wykonać, niby nic a jednak robi różnicę.
    D90, T12-24/4, S24-70/2.8, N50/1.8, T100/2.8, N70-300VR/4,5-5,6, SB-600, MF055PRO,MF804RC2

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Mam alphę, co prawda do innego modelu, ale polecam. Za te pieniądze warto.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Leszczyny/Rybnik/Gliwice

Domyślnie

przeyszedł grip <jupi> smiga jak ta lala
    D80 + N 24-85 + N 50 1,8 + coś jeszcze by sie znalazło

Domyślnie

kupilem alfe - musialem dac warstwe tasmy izolacyjnej na wtyku baterii z powodu malutkich luzow (ulamek minimetra - ale sie wyczuwalo ). nie wiem czy to normalne - ale zuzycie baterii wzroslo od kiedy zostal zamontowany grip. pozatym - nie mam do niczego sie przyczepic.

Domyślnie

Alpha zakupiona dzisiaj. Rzeczywiscie wykonanie bardzo dobre (jak na pierwsze spotkanie z gripem).
    Jedyne zastrzerzenia do kolek nastawowych - chodza troche ciezko, nieraz sporadycznie sie przycinaja. Przypuszczam ze z czasem sie wyrobia.

Poki co innych zastrzerzen brak.

Erogomia uzytkowania aparatu z gripem - SUPER !

Domyślnie

Zakupiłem grip ALPHA MB-D80 jakieś dwa tygodnie temu. Fakt. Kółka nie są zbyt wysokiej jakości, ale moja sztuka nie ma problemów z przycinaniem się. Generalnie grip wart swojej ceny.
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Domyślnie

kupilem niedawno (jeszcze przed wizyta na forum) grip Hahnela do D80/D90 - wydaje sie bardzo zblizony do innych zamiennikow... 300zl w euro i nawet pilot IR gratis, wiec daje rade... wykonanie i spasowanie jak najbardziej ok - material troche odroznia sie od body, ale to nie konkurs pieknosci

Domyślnie

A te Hahnele do d300/d700 na allegro chodzą za niecałe 500...to już chyba trochę za drogo...

Domyślnie

Jest takie powiedzenie... Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Otóż mój D80, do którego kupiłem grip ALPHA zaczął dziwnie się zachowywać. Po jakichś 1100 zdjęciach zaczął błędami rzucać (ERR). Co się okazało, po wyjęciu baterii (zamienniki Phottix Titan) jedna była rozładowana totalnie na amen, druga była w połowie pełna. Na 99,9% to wina baterii, ale niestety nie mam dwóch oryginalnych EN-EL3, aby wykluczyć ten 0,1%. Ale wniosek w póki co jest taki - oszczędny traci dwa razy (w odniesieniu do baterii).
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Strona 7 z 38 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów