Mam alphę, co prawda do innego modelu, ale polecam. Za te pieniądze warto.
Szukaj
Mam alphę, co prawda do innego modelu, ale polecam. Za te pieniądze warto.
POLECAM !!! swietny grip co prawda nie mialem w rekach orginalu ale z tym mi sie dobrze wspolpracuje ... na poczatku byly malutkie luzy ale zakleilem za rada rogue1 i jest git ... pozatym swietny dla ludzi z duza dlonia ... jedyne co mi przeszkadza to trudno chodzace pokretla ale to pewnie kwestia czasu ... nie wiem co moze byc lepszego w orginale ze kosztue 600 zl ...
pozdrawiam
przeyszedł grip<jupi> smiga jak ta lala
D80 + N 24-85 + N 50 1,8 + coś jeszcze by sie znalazło
kupilem alfe - musialem dac warstwe tasmy izolacyjnej na wtyku baterii z powodu malutkich luzow (ulamek minimetra - ale sie wyczuwalo ). nie wiem czy to normalne - ale zuzycie baterii wzroslo od kiedy zostal zamontowany grip. pozatym - nie mam do niczego sie przyczepic.
Alpha zakupiona dzisiaj. Rzeczywiscie wykonanie bardzo dobre (jak na pierwsze spotkanie z gripem).
Jedyne zastrzerzenia do kolek nastawowych - chodza troche ciezko, nieraz sporadycznie sie przycinaja. Przypuszczam ze z czasem sie wyrobia.
Poki co innych zastrzerzen brak.
Erogomia uzytkowania aparatu z gripem - SUPER !
Zakupiłem grip ALPHA MB-D80 jakieś dwa tygodnie temu. Fakt. Kółka nie są zbyt wysokiej jakości, ale moja sztuka nie ma problemów z przycinaniem się. Generalnie grip wart swojej ceny.
kupilem niedawno (jeszcze przed wizyta na forum) grip Hahnela do D80/D90 - wydaje sie bardzo zblizony do innych zamiennikow... 300zl w euro i nawet pilot IR gratis, wiec daje rade... wykonanie i spasowanie jak najbardziej ok - material troche odroznia sie od body, ale to nie konkurs pieknosci![]()
A te Hahnele do d300/d700 na allegro chodzą za niecałe 500...to już chyba trochę za drogo...
Przeglądając oferty cenowe MD-D80 Alfa znalazłem grep do niego podobny lecz z wbudowanym akumulatorem
http://www.allegro.pl/item706158904_...kumulator.html
Czy ktoś z Was miał okazję go używać a jeśli tak jak to się ma do Alfy. Cenowo może oferta ciekawa dla kogoś kto nie ma już zastępczych akumulatorów.
Skontaktuj się z nami