Close

Strona 7 z 38 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 376

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Mam alphę, co prawda do innego modelu, ale polecam. Za te pieniądze warto.

Domyślnie

POLECAM !!! swietny grip co prawda nie mialem w rekach orginalu ale z tym mi sie dobrze wspolpracuje ... na poczatku byly malutkie luzy ale zakleilem za rada rogue1 i jest git ... pozatym swietny dla ludzi z duza dlonia ... jedyne co mi przeszkadza to trudno chodzace pokretla ale to pewnie kwestia czasu ... nie wiem co moze byc lepszego w orginale ze kosztue 600 zl ...
    pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Leszczyny/Rybnik/Gliwice

Domyślnie

przeyszedł grip <jupi> smiga jak ta lala
    D80 + N 24-85 + N 50 1,8 + coś jeszcze by sie znalazło

Domyślnie

kupilem alfe - musialem dac warstwe tasmy izolacyjnej na wtyku baterii z powodu malutkich luzow (ulamek minimetra - ale sie wyczuwalo ). nie wiem czy to normalne - ale zuzycie baterii wzroslo od kiedy zostal zamontowany grip. pozatym - nie mam do niczego sie przyczepic.

Domyślnie

Alpha zakupiona dzisiaj. Rzeczywiscie wykonanie bardzo dobre (jak na pierwsze spotkanie z gripem).
    Jedyne zastrzerzenia do kolek nastawowych - chodza troche ciezko, nieraz sporadycznie sie przycinaja. Przypuszczam ze z czasem sie wyrobia.

Poki co innych zastrzerzen brak.

Erogomia uzytkowania aparatu z gripem - SUPER !

Domyślnie

Zakupiłem grip ALPHA MB-D80 jakieś dwa tygodnie temu. Fakt. Kółka nie są zbyt wysokiej jakości, ale moja sztuka nie ma problemów z przycinaniem się. Generalnie grip wart swojej ceny.
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Domyślnie

kupilem niedawno (jeszcze przed wizyta na forum) grip Hahnela do D80/D90 - wydaje sie bardzo zblizony do innych zamiennikow... 300zl w euro i nawet pilot IR gratis, wiec daje rade... wykonanie i spasowanie jak najbardziej ok - material troche odroznia sie od body, ale to nie konkurs pieknosci

Domyślnie

A te Hahnele do d300/d700 na allegro chodzą za niecałe 500...to już chyba trochę za drogo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomtytus Zobacz posta
    A te Hahnele do d300/d700 na allegro chodzą za niecałe 500...to już chyba trochę za drogo...
    biorac pod uwage ce cena NOWEGO w Euro to 400zl, to allegro wychodzi drogo (gratis jest pilot i ladowarka samochodowa)

Rozmowny
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Przeglądając oferty cenowe MD-D80 Alfa znalazłem grep do niego podobny lecz z wbudowanym akumulatorem
    http://www.allegro.pl/item706158904_...kumulator.html
    Czy ktoś z Was miał okazję go używać a jeśli tak jak to się ma do Alfy. Cenowo może oferta ciekawa dla kogoś kto nie ma już zastępczych akumulatorów.

Strona 7 z 38 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów