Close

Strona 354 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2543043443523533543553563644044548541354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 531 do 3 540 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Wiem, było niedawno w telewizji, ale może ktoś nie widział. Mnie rozwaliło.
    Najśmieszniejszy człowiek świata - pan Tratatata:
    część I http://www.youtube.com/watch?v=mMbF3GCvhwA
    część II http://www.youtube.com/watch?v=7psq4_qUoOs
    część III http://www.youtube.com/watch?v=7psq4_qUoOs
    Ostatnio edytowane przez raddeli ; 16-07-2009 o 16:02
    N

Domyślnie

to może i ja sobie pozwolę na debiut tutaj mając nadzieję że nie było

http://www.allegrofun.pl/show/3616
    oj tam, oj tam.

Domyślnie

kuuuurcze, sadistic usunal obrazek...
    Ale - dla tych, co by chcieli, załączam link do imageshack

http://img27.imageshack.us/img27/193/d252979c56d0.jpg
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Już to kiedyś widziałem Nick autora też niezły

Domyślnie

to kolejne wygrzebane z czelusci netu:

Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    to kolejne wygrzebane z czelusci netu:

Kilka lat temu byłem tam i zrobiłem zdjęcie komórką, ale nie potrafiłem potem tego odczytać znowu
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Górzysta droga. Facet prowadzi samochód. Naprzeciw niego jedzie drugi samochód, który prowadzi kobieta. Gdy się mijają kobieta uchyla okno i krzyczy:
    -ŚWINIA!!!
    Facet natychmiast uchyla swoje okno i odkrzykuje:
    -DZIW..A!!!
    Facet jedzie dalej i gdy wjeżdża w następny zakręt wpada na świnię stojącą na środku drogi...
    Nikon Fx

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

Uroczystość w ambasadzie USA w Moskwie. Ambasador amerykański podchodzi do jakiegoś rosjanina i go pyta:
    - Słyszałem że wy ruskie to możecie dużo wypić. Powiedz czy wypiłbyś butelke spirytusu?
    - Da.
    - A wiadro spirytusu?
    - Da.
    - A wielką cysterne?
    - Da.
    - A jezioro spirytusu? - krzyczy poirytowany amerykanin.
    - Da - odpowiada spokojnie ruski.
    - A morze?
    - Da.
    - A ocean?
    - Niet. Okieana niet.
    - A czemu?
    - Bo ogurcew nie wystarczy...

- Słuchaj, jak nazywa sie zupa z wielu kur?
    - Nie mam pojecia.
    - Rosół, S-KUR-WIELU.
    - He he he! Dobre! Dobre! Musze opowiedzieć szefowi... Szefie, jak sie nazywa zupa z wielu kur?
    - Nie wiem.
    - Rosół, TY ****U.

Spotyka się dwóch niemych (rozmawiają w jęz. migowym)
    - cześć co słychać?
    - a no idę jutro do kliniki gdzie nauczą mnie mówić i nie będę już migał
    - no co ty, przecież to nie możliwe..
    - spotkamy się za tydzień to ci opowiem..
    Spotykają się po tygodniu i ten drugi zaczyna migać:
    - cześć co słychać?
    - w porządku, jak słyszysz mówię już normalnie - odpowiada ten pierwszy z rękami w kieszeniach..
    - o k.. stary, jak to zrobiłeś?
    - a widzisz, jest tu na bardzkiej taka klinika gdzie leczą niemowy. Strasznie drogo i trzeba być bardzo cierpliwym ale po tygodniu mówisz jak każdy..
    Gość pobiegł do tej kliniki, wypełnił kwestionariusz, zapłacił okrągłą sumkę. Recepcjonistka prowadzi go długim korytarzem do niewielkiego,pustego pokoju, w którym jest tylko krzesło.... Po chwili do pokoju wchodzi ogromny nagi murzyn, zamyka drzwi na klucz, wali gościa w pysk, jednym ruchem ściąga mu portki,przekłada przez krzesło i atakuje od tyłu;.. AAAAAA - wrzeszczy niemowa z bólu A murzyn odpowiada
    - dzisiaj A, jutro B, a za tydzień całymi zdaniami....

Przychodzi facet z pracy do domu, zdejmuje płaszcz, wchodzi do kuchni, otwiera lodówkę, wyciąga wodę gazowaną, wstrząsa mocno butelką, otwiera - woda pryska na całą kuchnię. Idzie do pokoju, siada na łóżku i zaczyna walić konia, dochodzi - sperma tryska po całym pokoju. Idzie do kuchni, otwiera lodówkę, znowu wyciąga wodę gazowaną, wstrząsa mocno butelką, otwiera - woda znów tryska po całej kuchni. Idzie do pokoju wali konia na łóżku, znowu dochodzi - sperma tryska po całym pokoju. Całkowicie wyluzowany kładzie się na łóżku, i podpierając się łokciem mówi do siebie: -To jest życie, tylko szampan i dziwki.

I na koniec K.O.

Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.

- "Co ty do ***** nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał Kazik.
    - "To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał.
    - "Że co Twierdzisz, że jestem martwy Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!"
    - "To nie takie proste" odpowiedział Święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomysłał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.

- "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział. W kilka sekund pózniej znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut "Jak ci się podoba bycie kura?"

- "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje"
    - "Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko" powiedział kogut
    - "Jak mam to zrobić?"
    - "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz"
    Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i jajko było już na ziemi.
    - "Łoł to było za***iste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony :
    -"Kazik co ty ***** robisz! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko"

Strona 354 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2543043443523533543553563644044548541354 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów