Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Magda

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Miło mi, że się podoba - tylko proszę czasem nie pokazywać modelce, a już szczególnie w opcji z klikaniem prawo/lewo
    Ja klikałem góra/dół co jednak nie urchroniło mnie przed opieprzem ze strony narzeczonej...
    Cytuje:" oooo świnie!!!" potem dodała: Wy i ten photoshop - powinni was wsadzic do jednego cyber pudła!"
    Spoko... kiedyś się zemszcze za te słowa
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez frostic Zobacz posta
    Ja klikałem góra/dół co jednak nie urchroniło mnie przed opieprzem ze strony narzeczonej...
    Cytuje:" oooo świnie!!!" potem dodała: Wy i ten photoshop - powinni was wsadzic do jednego cyber pudła!"
    Spoko... kiedyś się zemszcze za te słowa
    witaj w klubie - czytając poczułem się jak we własnym domu
    Czornyj - modelca zostanie pokazana tylko wersja prawa
    cos czuję, ze zaraz nam się pojawi jeszcze kilka wersji kolorystycznych - z różnokolorowymi sukienkami i rajstopkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    witaj w klubie - czytając poczułem się jak we własnym domu
    Czornyj - modelca zostanie pokazana tylko wersja prawa
    Słusznie, słusznie - kobiety zupełnie nie mają zrozumienia dla elementarnych praw optyki i percepcji, które sprawiają, że na żywo widzimy je zupełnie innymi, niż potem wychodzą na zdjęciach. A retusz jest po prostu kwestią usunięcia deformacji wprowadzonych przez obiektyw podczas sprowadzenia trójwymiarowej postaci do dwuwymiarowego przedstawienia

D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

widzę Stig, że równiez poddałes modelkę pewnym zabiegom mającym na cele usunięcie deformacji wprowadzanych przez obiektyw
    uzywacie tylko liquify do tego, czy inne narzedzia równiez. Pióra, zaznaczenia, odcinanie, maskowanie, stemplowanie itp itd ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    uzywacie tylko liquify do tego, czy inne narzedzia równiez. Pióra, zaznaczenia, odcinanie, maskowanie, stemplowanie itp itd ?
    To wszystko wlasnie zastepuje Liquify. Zreszta wsrod narzedzi Liquify ma tez mozliwosc maskowania obszarow, ktore maja byc chronione.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Liquify jest zwykle w 99% wystarczająco skuteczne, choć czasem trzeba wyciąć kawałek i deformować go na osobnej warstwie, szczególnie jak się np. kombinuje z ustami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    To wszystko wlasnie zastepuje Liquify. Zreszta wsrod narzedzi Liquify ma tez mozliwosc maskowania obszarow, ktore maja byc chronione.
    Możesz pokrótce opisać jak, albo wskazać jakiś tutorial? Jak zdeformować duży obszar chroniąc jednocześnie coś obok? Przyznam że laik ze mnie i większość opcji Liquify słabo ogarniam.

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

fushiro, ten video tutek jest niezły: http://www.video2brain.com/pl/videos-158.htm
    co prawda pasuje bardziej do działu humor
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów