Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Magda

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

No, no... sporo tego się zrobiło...
    Na końcu wyjdzie na to, że fotka wyjściowa po delikatnym "pokrzywieniu" w PS będzie najciekawsza
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

no o to chodzi by było jak najwięcej propozycji i PSowych wykrzywianek Na razie jest kilka ciekawych propozycji. Ale powiem szczerze, że czekam na to co zapoda nam Czornyj - ino musze RAWa tu zapakować znów

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

ha,ha,ha... Czornyj... Odpadłem
    Podobien mnie sie ten "fejs lifting"...
    I garb zniknął... rączki jakies mniej obfite i nóżki... A żeby nie było, że tylko ujmujesz to TAM gdzie trzeba jest wiecej nieco (i grawitacja pokonana). Nawet uszy mniej odległe się stały...
    Oj, poszalało się nieco, poszalało...
    Bardzo fajnie...
    I w sumie nawet nie żal, że sukienka z niebieskiej stała sie fioletowa zlekka... (przynajmniej na moim kompie)
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Niiiic się nie poszalało - zmieniłem tylko sukienkę na bardziej fioletową, bo - jak pospolicie wiadomo - ten kolor wyszczupla. I rajtuzki na seledynowo, by pasowały do fioletu - taki "wiosenny krokusik".

Domyślnie

Czornyj - RESPECT Masz na prawdę świetne oko. Liquify powinno nazywać się slenderize

Domyślnie

zgrałem sobie dwie fotki - Czornyja i oryginał do folderku, wrzuciłem w przeglądarkę i se klikam - prawo/lewo. Powiem tak - nakombinowałeś się i całkiem całkiem to wyszło... Wielki szacun Czornyj

Domyślnie

Miło mi, że się podoba - tylko proszę czasem nie pokazywać modelce, a już szczególnie w opcji z klikaniem prawo/lewo

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów