No, no... sporo tego się zrobiło...
Na końcu wyjdzie na to, że fotka wyjściowa po delikatnym "pokrzywieniu" w PS będzie najciekawsza![]()
Szukaj
No, no... sporo tego się zrobiło...
Na końcu wyjdzie na to, że fotka wyjściowa po delikatnym "pokrzywieniu" w PS będzie najciekawsza![]()
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
no o to chodzi by było jak najwięcej propozycji i PSowych wykrzywianekNa razie jest kilka ciekawych propozycji. Ale powiem szczerze, że czekam na to co zapoda nam Czornyj - ino musze RAWa tu zapakować znów
![]()
![]()
ha,ha,ha... Czornyj... Odpadłem
Podobien mnie sie ten "fejs lifting"...
I garb zniknął... rączki jakies mniej obfite i nóżki... A żeby nie było, że tylko ujmujesz to TAM gdzie trzeba jest wiecej nieco (i grawitacja pokonana). Nawet uszy mniej odległe się stały...
Oj, poszalało się nieco, poszalało...
Bardzo fajnie...
I w sumie nawet nie żal, że sukienka z niebieskiej stała sie fioletowa zlekka... (przynajmniej na moim kompie)
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
Niiiic się nie poszalało - zmieniłem tylko sukienkę na bardziej fioletową, bo - jak pospolicie wiadomo - ten kolor wyszczupla. I rajtuzki na seledynowo, by pasowały do fioletu - taki "wiosenny krokusik".
Czornyj - RESPECT Masz na prawdę świetne oko. Liquify powinno nazywać się slenderize![]()
zgrałem sobie dwie fotki - Czornyja i oryginał do folderku, wrzuciłem w przeglądarkę i se klikam - prawo/lewo. Powiem tak - nakombinowałeś się i całkiem całkiem to wyszło... Wielki szacun Czornyj![]()
Miło mi, że się podoba - tylko proszę czasem nie pokazywać modelce, a już szczególnie w opcji z klikaniem prawo/lewo![]()
Skontaktuj się z nami