Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: D90s / D91

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alkath Zobacz posta
    Mogę Cie kolego zapewnić, że rynek na produkty NPL się nie kurczy... a nowości - no cóż - znając politykę tej firmy to wiadomo, że będą
    Tzn. że doniesienia o spadku sprzedaży i redukcji zatrudnienia to był tylko taki branżowy żarcik?

Domyślnie

Dżołk Czorny ostatnio to wszystko to jeden wielki dżołk.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Kryzys niestety może pokrzyżować moje wywróżone z fusów kolejne premiery Nikona w sąsiednim wątku.

Może dlatego zamiast następcy d400 ujrzymy d300s - czyli microwaved D300.
    D50; F80; T 28-75 2.8; N 35 1.8; N 50 1.8; S 70-300;
    pozdrawiam marek

Domyślnie

Dzięki za odzew. Mówiąc D90s miałem na myśli lifting, małą modernizację a nie zupełnie nowy model...
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Tzn. że doniesienia o spadku sprzedaży i redukcji zatrudnienia to był tylko taki branżowy żarcik?
    hm... w sumie to nie słyszałem, żeby w Nikonie były jakieś redukcje... zważywszy na fakt, że tam pracuje tylko kilkanaście osób.
    I wierz mi, że NPL nie odnotowuje spadku sprzedaży - a wręcz przeciwnie - w ostatnim okresie mają nawet wzrost sprzedaży więc nijak się to ma do obecnego kryzysu a może i dobrze ? hm ?

Domyślnie

Eee, może w Polsce jest ich kilkanaście, ale w Japonii jest 2.5 tysiąca.
    http://praca.wp.pl/kat,1013819,title...l?ticaid=18438
    W tym roku szacują, że stracą, w tym roku fiskalnym, bagatela 17mld jenów(179mln USD). Rzeczywiście zaje***** się im powodzi W porównaniu z zyskiem 26mld jenów jakie uzyskali przez ostatnie 12 miesięcy, to teraz są w ciemnej d***.
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 24-06-2009 o 08:26
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ludzie - jest kryzys, jakie nowe puszki? Kto o zdrowych zmysłach będzie wprowadzał nowe produkty, jak mu rynek się kurczy?
    Ograniczenie nowości a tym samym klientów/zainteresowania/spekulacji/reklamy/etc w tym przypadku byłoby jeszcze dodatkowym strzałem w kolano. Kryzys to (dla ambitnej i nie zagrożonej póki co upadkiem firmy) szansa na wyskoczenie przed konkurencję, więc akurat nie spodziewałbym się tutaj jakiś zmian w cyklach produkcyjnych.

Zastanawiam się jedynie co wąchają ludzie, którzy ustalają nazewnictwo kolejnych modeli...

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Wybudujmy im fabrykę w Polsce!
    Nasza Ojczyzna najmniej odczuła kryzys światowy... i wskaźniki ma najlepsze w Ojropie...
    Ostatnio edytowane przez SlaWasII ; 24-06-2009 o 09:02
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

shao może dzwonić po przyjaciół (żółtych) to jeszcze zaoszczędzimy na kosztach budowy

Domyślnie

Bardziej liczę na nowy firmware do D90 niż na jego następcę
    Nikon D90, Nikkor 18-105, Nikkor 35 1.8, SB-600, 8GB SanDisk Extreme III 30 MB/s, Fujiyama Digital DHG Circular P.L.D

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów