Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: D90s / D91

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DarekD80 Zobacz posta
    Zgadza się, ale kuzyn chce i tak kupić dopiero w okolicach września, a głupio by było gdyby 2-3 miesiące później był nowy model (zawsze coś poprawią!)
    Poprawią, pewnie zabiorą śrubokręt Ja bym nie czekał i kuzynowi też nie radził.
    D80, N 18-105 VR, N 50 1.8, MB-D80, Velbon DF-60, Tamrac Aero 80, Schwinn Rocket Pro, Giant Terrago, Merida Kalahari 550

Domyślnie

D90 jest bardzo młodym aparatem (9 m-cy) ... wiec na jego następce przyjdzie poczekać zapewne do konca 2010 roku

jesli ktos chce tyle czekac to znakiem tego taki aparat nie jest mu potrzebny ... dla kogos kto nie przywiazuje az takiej wagi do fotografii to spokojnie wystarczy mu D5000
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

W tym roku może w sierpniu pokazać się D300s.
    Więcej nie można się spodziewać.
    Poza tym D90 sprzedaje się bardzo dobrze, więc jego następcy można spodziewać się w 2010 r.
    Ostatnio edytowane przez MirM ; 22-06-2009 o 19:43

Domyślnie

A ja jestem pewien, ze nastepca D90 pojawi sie jeszcze przed koncem wakacji.
    Zobaczycie, przypomnicie sobie moje slowa.

... i schowal szklana kule do torby fotograficznej.
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Wystarczy popatrzec na to jak dlugo na rynku byl D80......nie ma co sie czaic tylko kupowac i klepac

Domyślnie

tak można czekać i czekać i .... a jest jeszcze jedna prawda o nowościach
    nie wszystkie nowe sprzęty muszą być koniecznie lepsze od poprzedników,dotyczy to głównie jakości obrazu oraz zastosowanych praktycznych rozwiązań które naprawdę się przydają a nie są tylko reklamowym chwytem.
    Dodatkowo producenci wychwalając to swoje nowe bajery,nic nie wspominają że w swej super nowość zastosowali marnej jakości komponenty,materiał itp.
    Coś kosztem czegoś,nie ma nic za darmo.
    Sztuka to ustrzelić ten optymalnie wypasiony model,praktycznie i jakościowo.
    W moim odczuciu D 90 jest właśnie takim kompromisem,oraz strzałem w dziesiątkę.
    Polecam ten aparat mam go od dość niedawna i jest miodzio!
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

a jak długo kuzyn bawi się fotografią? jeżeli jest początkującym to d90 zajmie mu dużo czasu i da wiele frajdy bo to naprawdę dobry sprzęt. Ja ze swojego jestem jak najbardziej zadowolony i każdemu mogę polecić. A co do nowości to myślę ze po wypuszczeniu d5000 w tej klasie tak szybko nic się nie zmieni. Pozdr
    Zbędny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymonvader Zobacz posta
    a jak długo kuzyn bawi się fotografią? jeżeli jest początkującym to d90 zajmie mu dużo czasu i da wiele frajdy bo to naprawdę dobry sprzęt. Ja ze swojego jestem jak najbardziej zadowolony i każdemu mogę polecić. A co do nowości to myślę ze po wypuszczeniu d5000 w tej klasie tak szybko nic się nie zmieni. Pozdr

D5k jest raczej o klase nizej:O Myle sie??

Domyślnie

jeżeli chodzi o klasy pro i inne wymyślne to tak, ale mi bardziej chodziło o klasę cenowa tzn do 4000 zl
    Zbędny

Domyślnie

D5000 pozycjonują pomiędzy D60 a D90
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów