Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: D90s / D91

Domyślnie

Moim zdaniem poczekać można, tylko nie wiem na co. Ja równie dobrze mogłem czekać, aż D90 stanieje i kupić D90 zamiast D80, ale to nie ma sensu. Jak wyjdzie następca D90, to sytuacja będzie dokładnie taka sama. Ludzie będą się pytać i czekać na kolejnego następcę. Ale wydaje mi się, że następcy D90 w najbliższym czasie nie będzie. Czego byś nie kupił to i tak wiadomo, że za 2-3 lata wyjdzie nowszy model. Czekanie nie ma naprawdę sensu, chyba że następca ma wyjść "na dniach", ale i tak wtedy jego cena będzie dużo wyższa niż faktyczna wartość. Kupować D90 i focić

Domyślnie

Namówiłem go na d90 (przez moment chciał canona, ale wybiłem z głowy ), teraz jeszcze się zastanawia nad szkłem. Prawdopodobnie weźmie takie jak ja mam 18-105 VR a jako drugie (nie co później) 70-300 VR.

Temat można zamknąć
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Domyślnie

ostatnio bardzo przypadł mi do gustu aparacik który zabiera na wszelkie wycieczki. Podpinam do niego N35 AF-S i jest bajeczka. Mały, zgrabny, lekki - wiecie już jaki ? Tak - D40 !

Do autora - jak się będziesz zastanawiał dłużej to Ci kolejne kadry pouciekają - szkoda czasu. Kupuj to na co Cię stać i w drogę...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów