Szukaj
to dlaczego tak gwałtownie spadła jego cena?
Mnie doszly sluchy, ze fuji nie wypusci juz zadnej lustrzanki na rynek, a S5Pro byl ich ostatnim.
tez to slyszalem, ale jednak optyczne daje nam jakies nadzieje na nastepce, dobrze by bylo
Cena wcale nie musi swiadczyc o polce sprzetu!
Jak dla mnie dopisek PRO i cena byly uzasadnione. Duzo szumu wokol matrycy fuji tez zrobilo swoje.
Cena musiala byc wysoka, zeby utrzymac produkcje. Nie wyobrazacie sobie zeby np. Skoda produkowala tylko Octavie, bo na rynku zjadla by ja konkurencja...
Z tymi plotkami i rzeczami zasłyszanymi na optycznych w co-tygodniowych plotkach jest tak ze jest to idealna
kalka nikon, leica, canon i Photo rumours. Wiec to nie jest ich punkt widzenia.
IMHO powinni napisać ze jest to tłumaczenie na polski informacji z tych stron a nie udawać że niby wiedzą co w trawie piszczy. :]
edit:
a tak w ogóle to plotka o S6Pro jest z Photo rumours - źródłem jest jakis koles na forum dpreview ktory slyszal na niemieckim forum ze jakis koles mowi ze nastepca S5 nadchodzi![]()
plotka plotką - ale sądze, żę Fuji mogłoby wydać takiego FF - kupa czasu minęła od S5 Pro - matryca była chwalona przez wszystkich - moim zdaniem, mogliby jej praktycznie nie zmieniać - tylko wrzucic na FF, i zwiększyć rozdzielczość - taki zakresik tonalny wiekszy jeszcze o te 1-1,5 eV niż obecnie, cuuuudo![]()
Skontaktuj się z nami