Close

Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 129

Wątek: S6 Pro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verus Zobacz posta
    jak się pojawi FX od Fuji, sprzedam wszystko co mam i biorę
    Akurat kupuję mieszkanie - jaki metraż i w jakiej dzielnicy mieszkasz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomeqp Zobacz posta
    Obserwujac ostatnie zmiany nasuwa mi się pytanie. Czy to możliwe, że nikon wycofując D60 robi "miejsce" dla fuji? Czy te firmy współpracują w pewnym sensie ze sobą? Lustrzanki fuji działają ze wszystkimi akcesoriami do nikonów, S5 pro jest bardzo podobny do D200, pomijając kilka znaczących różnic. Kiedy ja kupowałem aparat, to S5 pro był dokładnie między D80 a D90. Może teraz fuji będzie wypełniało lukę poniżej D5000? Nie znam dokładnie historii obydwu firm, dlatego pytam.
    Pudło. Fuji w momencie premiery było droższe od D200 - kosztowało jakieś 7-8tys zł (i to w sumie jeszcze niedawno). Więc jak już ktoś napisał, to nie ta półka.

Domyślnie

to dlaczego tak gwałtownie spadła jego cena?

Domyślnie

Mnie doszly sluchy, ze fuji nie wypusci juz zadnej lustrzanki na rynek, a S5Pro byl ich ostatnim.

Domyślnie

tez to slyszalem, ale jednak optyczne daje nam jakies nadzieje na nastepce, dobrze by bylo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathu Zobacz posta
    Wejście Fuji w rynek amatorski to jakiś absurd.
    Kilka lat temu cały rynek lustrzanek amatorskich wydawałby się absurdem. Nigdy nic nie wiadomo, ja tylko powiedziałem swoją teorię, niczym nie popartą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    tez to slyszalem, ale jednak optyczne daje nam jakies nadzieje na nastepce, dobrze by bylo
    "Optyczni" widzi swiat zupelnie inaczej...-swiadcza o tym chociazby ich testy ;p
    Cieszylbym sie gdyby wyszedl nastepca S5Pro albo cos FF ale nadzieii zadnych jednak nie mam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Pudło. Fuji w momencie premiery było droższe od D200 - kosztowało jakieś 7-8tys zł (i to w sumie jeszcze niedawno). Więc jak już ktoś napisał, to nie ta półka.
    Cena wcale nie musi swiadczyc o polce sprzetu!
    Jak dla mnie dopisek PRO i cena byly uzasadnione. Duzo szumu wokol matrycy fuji tez zrobilo swoje.
    Cena musiala byc wysoka, zeby utrzymac produkcje. Nie wyobrazacie sobie zeby np. Skoda produkowala tylko Octavie, bo na rynku zjadla by ja konkurencja...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez B*MEN Zobacz posta
    "Optyczni" widzi świat zupełnie inaczej..
    Z tymi plotkami i rzeczami zasłyszanymi na optycznych w co-tygodniowych plotkach jest tak ze jest to idealna
    kalka nikon, leica, canon i Photo rumours. Wiec to nie jest ich punkt widzenia.

IMHO powinni napisać ze jest to tłumaczenie na polski informacji z tych stron a nie udawać że niby wiedzą co w trawie piszczy. :]

edit:
    a tak w ogóle to plotka o S6Pro jest z Photo rumours - źródłem jest jakis koles na forum dpreview ktory slyszal na niemieckim forum ze jakis koles mowi ze nastepca S5 nadchodzi
    Ostatnio edytowane przez zielin ; 31-05-2009 o 11:35
    D50; F80; T 28-75 2.8; N 35 1.8; N 50 1.8; S 70-300;
    pozdrawiam marek

Domyślnie

plotka plotką - ale sądze, żę Fuji mogłoby wydać takiego FF - kupa czasu minęła od S5 Pro - matryca była chwalona przez wszystkich - moim zdaniem, mogliby jej praktycznie nie zmieniać - tylko wrzucic na FF, i zwiększyć rozdzielczość - taki zakresik tonalny wiekszy jeszcze o te 1-1,5 eV niż obecnie, cuuuudo

Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów