Close

Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 129

Wątek: S6 Pro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    FF Fuji w korpusie D700 to obstawiałbym raczej 15kzł lub więcej, podobne relacje jak d200/s5
    Cytat Zamieszczone przez B*MEN Zobacz posta
    Tylko czy ten zakres tonalny i super kolorki byly by warte doplaty tych ~4-7k ?
    Predzej spodziwam sie jakiejs rewolucji ze strony Sigmy i jej Foveona.
    Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    w sumie to za taka kase wybralbym juz d700
    To jest to o czym pisałem parę postów wcześniej - Fuji byłby droższy. Jeśli to byłby FF to grono odbiorców jest zbyt małe. Jeśli miałby to być DX to będzie to jednak lekki zawód i biorąc pod uwage cene oscylującą prawdopodobnie kolo d700 wątpie zeby to był hit.

Hitem s5pro jest glownie dlatego ze cena w ciagu ostatnich paru miesiecy bylo powiedzmy sobie szczerze smieszna Przed tą promocją raczej był baaardzo niszowy.

No chyba ( tu sie zagalopuje ) że fuji ostro wjedzie w rynek dwoma korpusami - pro i semi-pro
    D50; F80; T 28-75 2.8; N 35 1.8; N 50 1.8; S 70-300;
    pozdrawiam marek

Domyślnie

no to byłby dobry myk a raczej wątpie, zeby cena wokoło 15 tys oscylowała za FF - Fuji raczej wie, jak jest z rynkiem - i dałoby prawdopodobnie koło 12 MP - a skoro ludzie kupywali S5 pomimo ceny - ze względu na zakres etc - to tym bardziej kupią S6 z FF - bo da im zapewne jeszcze więcej - dodając do tego rozdzielczość - której jednak w S5 brakuje

Domyślnie

mgolby kosztowac 20 kpln miec 16 mpx i matryce poprawiana ale w tej samej technologi co s3 no i FX kupil bym natychmiast
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

no tak - technologia ta sama - to jasna sprawa akurat
    no dla mnie wystarczyłoby totalnie 12 MP i jednak nizsza cena - ale w sumie - nawet jakby kosztowało tak jak powiedziałes, i imało takie parmetry - zapewne bym sie skusił, od razu po tym, jakbym zarobił na nią

Domyślnie

chcialbym te 12 mpx ale bez tych interpolacji itd

a w sumie co tu mowic o dwoch modelach pro i semipro jak wychodzi na to ze w ogole nic nie bedzie

Domyślnie

oj tam - trzymajmy kciuki za Fuji - a może nas wszyyystkich zaskoczą, i coś sie pojawi ^^

Domyślnie

oby

Domyślnie

... lol ;p
    ja mam nadzieje, że tylko nie będzie tam takich cyrków jak u mnie ;p no bo żeby puszka robiła wszystko, poza ustawianiem ostrości ;p to już jest cyrk :/ (jutro odwiedziny serwisu :/)

Domyślnie

W naszym serwisie praktycznie nic nie naprawiaja, sprzet wysylaja do glownego serwisu w Niemczech,
    kolo czekal prawie 1,5 m-ca az naprawia mu aparat

Na przykladzie serwisu juz widac jak to wszystko w fuji wyglada...

Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów