Gugiel znalazł
Szukaj
Gugiel znalazł
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
^^^^ Mało wiarygodne to źródło.
Pozdrawiam
Marcin
No ale przecież nie podają, że news zerżnięty stąd: Photorumors
A źródło ostateczne tutaj: PDNPulse
Dla mnie wiarygodne..
Panowie tak samo jak ibm wycofal sie z rynku notebooków, tak jak i FS planuje to zrobić, tak samo Fuji wycofa się z rynku lustrzanek - sprzedają ich za mało, żeby było opłacalne ich projektowanie i produkcja. Jak był dobrobnyt to mogli dokładać do którejś gałęzi, a teraz obcinają wszystko co nie przynosi zysków. Być może powrócą do produkcji, ale na pewno nie teraz.
d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....
a widziałeś gdzieś notebooka IBM? bood ponad5 lat nie maich. To przykład, że nawet wielkie firmy ucinają jakieś gałęzie produkcji gdzie były świetne, były chwalone, ale te gałęzie przynosiły za małe zyski.
d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....
Pion IBM produkujący notebook'i został wykupiony przez Lenovo. To on jest następcą IBM. Wcześniej Ci sami ludzie pracowali pod logo IBM, teraz się wydzielili, więc nie jest to takie totalne zniknięcie, co mogło by niestety dotyczyć Fuji.
A żeby nie było OT, myślę, że na razie Fuji chce przeczekać załamanie, a w 2010 puszczą S6. Przynajmniej taką mam nadzieję.
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
To dopiero w 2012 osiągnie cenę na którą będzie szło spojrzeć. Akurat na mistrzostwa!![]()
Skontaktuj się z nami