Co myślicie o takim czymś troche niejasno opisane itpale jak to działa to było by zajebiaszczo
http://allegro.pl/item619737099_adap..._fi_69pln.html
Szukaj
Co myślicie o takim czymś troche niejasno opisane itpale jak to działa to było by zajebiaszczo
http://allegro.pl/item619737099_adap..._fi_69pln.html
sporo gratów
Odświeżam nikt nie używa takiego ustrojstwa?? karty SD są tańsze i do tego mniejsze a wcale nie gorsze...
sporo gratów
??? Są znacznie bardziej narażone na awarie, są delikatne, są zwykle wolniejsze z czego ta cena wynika a do tego przelotka to zawsze dodatkowe źródło ew. kłopotów. Widziałeś jak wygląda źle zapisane zdjęcie? Ja dziękuję - postoję
Argument że są mniejsze po co? Skoro pakujesz je w adapter CF to jaka różnica jest ???Tańsze? Jasne że tańsze bo CF tak wolnych jak te tanie SD nie ma na rynku
Najwolniejszy CF jest tak samo szybki jak szybka i podobnie kosztująca karta SD...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Ale zajmują 4x mniej miejsca do tego SD pasują do niektórych nikonów d40/d60 itp.... litespeed gratuluje odpowiedzi. Tak pytałem z ciekawości niemam zamiaru lecieć na ślub z takim wynalazkiem, ale jest to ciekawa alternatywa...
sporo gratów
Biorac pod uwage, ze w sigu masz D700 i D70s, to rzeczyswiscie straszny to argument :PAle zajmują 4x mniej miejsca do tego SD pasują do niektórych nikonów d40/d60
Ale, w sumie, majac taki wynalazek, moglbym (przez kolejna przejsciowke) wsadzic do D300 karte pamieci microSD z telefonuOt, taki backup ostatniej szansy.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
znajomy prosił mnie o opinie ale jak widze nikt niepomoże tylko wyżywa się jaką to mam stopke...
sporo gratów
Kolego, co Ty taki wrażliwy? Wrzuć na luzNa pocieszenie dodam, że stopkę masz imponującą.
Jeśli rzekomy "znajomy" jako backupu do d700 używa np D80 to zakup tego adaptera MZ nabiera odrobiny sensu. W przypadku pary D700 i D70s nie widzę najmniejszego sensu. Ale to tylko moje zdanie.
znajomy ma d40x i d200... wiem przy mojej parce niema sensu. a co do stopki. cóż trochę się na nią harowało... właśnie wrzucam piwny luz![]()
sporo gratów
Mnie ta przejściówka interesuje do połączenia z Eye-Fi. Jak by działało jak w opisie to byla by rewelacja do studio zamiast smigać z kablem usb zdjecia szły by na lapka przez wi fi.
Skontaktuj się z nami