Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie CompuRover i przyległości

Witam,

zacząłem rozglądać się za uniwersalnym plecakiem. Co prawda rzeczy do wszystkiego są do niczego, no ale nie uśmiecha mnie się posiadanie 2-3 różnych toreb/plecaków. Na codzień będę nosił laptopa 17'' z duperelami (zasilacz, jedzenie, picie, dokumenty, także sportowe ciuchy), no i przynajmniej parę razy w tyg slr z gripem i zapiętym zoomem standardowym + 85, czasem także 50. Kilka razy w roku także drugie body, 15-30 i 18-300 (wtedy zapewne bez laptopa). Pzymierzałem się do Lowepro CompuRovera, ale czytam opinie na forum, że do codziennego użytku jest trochę za duży. Czy właściciele tego plecaka mogliby zaprzeczyć/potwierdzić tą tezę? Wszelkie sugestie (w tym propozycje innych plecaków) mile widziane.

Pozdrawiam
    The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph
    B. Jensen

Domyślnie

Fastpack 350 ?
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

zastanawiałem się nad nim, ale brakuje mi w nim pokrowca AW. No i pomijam wygląd (rzecz gustu), imho compurover jest ładniejszy, to jest bardziej przypomina plecak miejski/turystyczny, aniżeli taki do przenoszenia sprzętu
    The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph
    B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peque Zobacz posta
    zastanawiałem się nad nim, ale brakuje mi w nim pokrowca AW. No i pomijam wygląd (rzecz gustu), imho compurover jest ładniejszy, to jest bardziej przypomina plecak miejski/turystyczny, aniżeli taki do przenoszenia sprzętu
    Pokrowcem AW się nie przejmuj, możesz sobie taki kupić na Allegro za 20 pln.
    The name of the game is to fill the frame.

Uprawnienia umieszczania postów