Witam Wszystkich,
Jestem amatorem z D40 w ręku.
Pozdrawiam !
Szukaj
Witam Wszystkich,
Jestem amatorem z D40 w ręku.
Pozdrawiam !
Witam serdecznie.
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem D90. Bardzo mi miło dołączyć do Waszego grona.
Pozdrawiam.
Troszkę na forum już jestem ale jakoś nie miałem okazji więc witam wszystkich serdecznie.
Witam serdecznie! Fotografią i lustrzankami (Zenit) bawię się od szkoły podstawowej. Od kiedy aparaty cyfrowe stały się dla mnie przystępne cenowo jestem nimi zafascynowany, choć żałuję, że klasyczna, analogowa fotografia staje się powoli czymś mało dostępnym dla zwykłych ludzi, przygoda z ciemnią to niezapomniana sprawa. Od 3 lat fotografuję lustrzankami Nikona, chęć rozbudowania "szklarni" i poznania opinii ludzi na temat różnych szkieł przygnała mnie na to forum![]()
Pozdrawiam serdecznie,
Muminek
Witam.
Od prawie dwóch miesięcy jestem posiadaczem lustrzanki NIKON D60. Jestem zupełnym amatorem w temacie robienia zdjęć. Mam nadzieję, że mogę liczyć na ewentualną pomoc z Waszej strony w zdobywaniu wiedzy i umiejętności spostrzegania świata przez OKO obiektywu.
Pozdrawiam serdecznie.
To zależy od tego jak silnym psychicznie jesteś człowiekiemMam nadzieję, że mogę liczyć na ewentualną pomoc z Waszej strony w zdobywaniu wiedzy i umiejętności spostrzegania świata przez OKO obiektywu.![]()
Witam na forum... !
Dzień dobry wieczór
Ja chyba za slaby jestem, nie tylko psychicznie...
Ale się postaram
Cholera, zapomniałem się przywitać a tu czas się żegnać.
Dzień dobry!
helou, a ja to mam Paszczaka i nie zawaham się go użyć
Skontaktuj się z nami