Close

Strona 64 z 205 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114164 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 2048
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    NAKŁO / NOT.

Domyślnie

Witam wszystkich i pozdrawiam ----- Przeszłem z systemu SONY , miałem ich trochę łącznie z A700 . Obecnie Nikon D80 i kompletuje obiektywy jest to mój początek w w systemie Nikona . Olek.

Domyślnie

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Domyślnie

Witam wszystkich na jakże zacnym forum Z fotografią jestem już od kilku lat, lecz prawdziwą przygodę zacząłem w lipcu 2008. Wtedy kupiłem pierwsze lusterko - D60. Do dziś go używam lecz zamierzam zmienić go na D90. Mam kilka szkiełek i słabiutką SB-400 ale są plany na SB-900 :P Mam nadzieję, że będzie mi się tu miło czytało to co piszecie;] Pozdrawiam, Rafał
    Nikon D90+N35 f1.8+N50 f1.4+N55-200VR+SB-900+SB-400

Domyślnie

Witajcie
    Używam dziś jednej rzeczy z napisem Nikon - dekielka od Nikkora 24-85

Domyślnie Witam wszystkich forumowiczów

Dzień dobry, witam, cześć
    Jako nowy uczestnik forum chcę się przywitać. Fotografią zajmuję się od dwóch lat, z lepszym lub gorszym skutkiem. Obecnie jestem w posiadaniu Nikona D60. Czytam forum od kilku tygodni i myślę że wiele się się od was można nauczyć. Mam nadzieję ze pomożecie mi szkolić warsztat, nie boję się krytyki im bardziej mnie zjedziecie tym więcej się nauczę, a tym samym ja będę dostrzegał więcej piękna w waszych fotkach. Początki zawsze trudne, a strach ma wielkie oczy
    Pozdrawiam

Domyślnie

Witam !
    Do usłyszenia na forum
    NIKON FX | PENTAX DX

Domyślnie Witam...

Witam wszystkich serdecznie.

Pierwszy post na forum - pierwsze koty za płoty

Pozdrowienia dla użytkowników forum i Nikona oczywiście.

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.

Domyślnie Witam!

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
    W końcu po wielu miesiącach obserwacji i czytania różnych wątków przyszedł czas na przywitanie się z kolegami na forum. Od początku mojej zabawy w fotografie jestem z Nikonem. Pierwsza lustrzanka to Nikon d50 a od miesiąca D90 i parę szkiełek

Pozdrawiam

Domyślnie

To i ja się przywitam. Jako stara podczytywaczka forum czas się wreszcie odezwać. W moim posiadaniu jest D90 narazie z kitowym obiektywem.

Pozdrawiam serdecznie.

Strona 64 z 205 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114164 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów