Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Ciesze sie bardzo ze zmieniłam stajnie canona na nikonaMusze dodac, ze opinie dzialu "technicznego" oraz jakosc i poziom zamieszczanych na forum zdjec, bardzo wplyneły na moja decyzje.
Szukaj
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Ciesze sie bardzo ze zmieniłam stajnie canona na nikonaMusze dodac, ze opinie dzialu "technicznego" oraz jakosc i poziom zamieszczanych na forum zdjec, bardzo wplyneły na moja decyzje.
Zdjęcia są niezależne od sprzętu w takim przekroju o jakim mówimy. Stajnia nie ma tu nic do rzeczy. Natomiast sianko może u nas być smaczniejsze i bardziej strawne. Ja cenię to forum, ze porządek, rzeczowość i wysoką kulturę wypowiedzi (tak tak, wbrew pozorom). Mamy tu nawet canonowców!To nie jest istotne czym, ważne jak.
Cześć wszystkim!
Aparat mam już od jakiegoś czasu ale robić zdjęcia dopiero się uczę.
Mam nadzieję, że trochę mi pomożecie w nauce
Pozdrawiam
Witam Wszystkich. Ktoś mi kiedyś powiedział: "Nieważne jaki masz sprzęt, ważne żebyś wiedział gdzie i kiedy go zanieść..."
Witam
Znalazłem się tutaj nie dlatego że mam Nikona ale dlatego że myślę o jego zakupie.. a dokładnie myślałem o D60. Obecnie posiadam wysokiej klasykompakta Canona A530. Do tego nakładaną soczewkę do zjęć makro. Ulubioną techniką jaką udało mi się wydusić z tego aparatu są zdjęcia nocne (i podziemne).
I to na razie tyle![]()
Witam wszystkich.
A więc stałem się (narazie) szczęśliwym posiadaczem D60 + Nikkor 18-55![]()
To i ja przyłącze się do powitań, choć zapisałem się ok. tygodnia temu to dopiero teraz znalazłem temat to powitań.
Na razie jestem w trakcie przesiadki z minolty a w nikonie pociągła mnie pełna klatka.
Pozdrawiam.
Tomcio
Przyszedł i czas na mnie, więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów... Tak trochę skromniej bo dopiero się uczę. Kiedyś fotki robiłem Coolpixem L4, teraz po kupnie D40 postanowiłem tu zajrzećPozdrawiam wszystkich.
Skontaktuj się z nami