Close

Strona 60 z 205 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 2048

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Ciesze sie bardzo ze zmieniłam stajnie canona na nikona Musze dodac, ze opinie dzialu "technicznego" oraz jakosc i poziom zamieszczanych na forum zdjec, bardzo wplyneły na moja decyzje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piekielnica Zobacz posta
    Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Ciesze sie bardzo ze zmieniłam stajnie canona na nikona Musze dodac, ze opinie dzialu "technicznego" oraz jakosc i poziom zamieszczanych na forum zdjec, bardzo wplyneły na moja decyzje.
    Zdjęcia są niezależne od sprzętu w takim przekroju o jakim mówimy. Stajnia nie ma tu nic do rzeczy. Natomiast sianko może u nas być smaczniejsze i bardziej strawne. Ja cenię to forum, ze porządek, rzeczowość i wysoką kulturę wypowiedzi (tak tak, wbrew pozorom). Mamy tu nawet canonowców! To nie jest istotne czym, ważne jak.

Domyślnie

Cześć wszystkim!
    Aparat mam już od jakiegoś czasu ale robić zdjęcia dopiero się uczę.
    Mam nadzieję, że trochę mi pomożecie w nauce
    Pozdrawiam

Domyślnie

Witam Wszystkich. Ktoś mi kiedyś powiedział: "Nieważne jaki masz sprzęt, ważne żebyś wiedział gdzie i kiedy go zanieść..."

Domyślnie Witam wszytskich Nikonowiczów :)

Witam
    Znalazłem się tutaj nie dlatego że mam Nikona ale dlatego że myślę o jego zakupie.. a dokładnie myślałem o D60. Obecnie posiadam wysokiej klasy kompakta Canona A530. Do tego nakładaną soczewkę do zjęć makro. Ulubioną techniką jaką udało mi się wydusić z tego aparatu są zdjęcia nocne (i podziemne).
    I to na razie tyle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micek1968 Zobacz posta
    Witam
    Znalazłem się tutaj nie dlatego że mam Nikona ale dlatego że myślę o jego zakupie.. a dokładnie myślałem o D60. Obecnie posiadam wysokiej klasy kompakta Canona A530. Do tego nakładaną soczewkę do zjęć makro. Ulubioną techniką jaką udało mi się wydusić z tego aparatu są zdjęcia nocne (i podziemne).
    I to na razie tyle
    przeglądnij dokładnie forum, znajdziesz odpowiedź na kazde pytanie ) są działu zakupowo - sprzedażowe, porównania, opinie i zażarte dyskusje o preferencjach w kontekście modeli. Jestem pewien, że zanim kupisz to będziesz doskonale wiedział na co wydajesz kasę )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micek1968 Zobacz posta
    Witam
    I to na razie tyle
    Te działy się pojawiaja po zarejestrowaniu się (i zalogowaniu)

Domyślnie

Witam wszystkich.
    A więc stałem się (narazie) szczęśliwym posiadaczem D60 + Nikkor 18-55

Oszczędny w słowach Awatar tomycki
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Arrow

To i ja przyłącze się do powitań, choć zapisałem się ok. tygodnia temu to dopiero teraz znalazłem temat to powitań.
    Na razie jestem w trakcie przesiadki z minolty a w nikonie pociągła mnie pełna klatka.
    Pozdrawiam.
    Tomcio

Domyślnie

Przyszedł i czas na mnie, więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów... Tak trochę skromniej bo dopiero się uczę. Kiedyś fotki robiłem Coolpixem L4, teraz po kupnie D40 postanowiłem tu zajrzeć Pozdrawiam wszystkich.

Strona 60 z 205 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów