a witam wszystkich, samemu będąc po długiej nieobecności na forum![]()
Szukaj
a witam wszystkich, samemu będąc po długiej nieobecności na forum![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Witam,
Fotografia intensywnie kręci mnie od 4 lat, ale dopiero kilka tygodni temu weszłam w posiadanie pierwszej, wymarzonej lustrzanki Nikona. Pozdrawiam wszystkich nikoniarzy
Kinga
Witam serdecznie.
Raptem od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Nikona D90 to moja pierwsza lustrzanka w życiu, wcześniej korzystałem z małpki olympus. Mam nadzieje, że moja chęć zdobycia wiedzy i techniki + wasze wsparcie, pomoc pomoże mi osiągnąć zamierzony cel.
Pozdrawiam, adinikon
WITAM WSZYSTKICH I JAK WIEKSZOŚĆ DOPIERO SIĘ ZAPOZNAJE Z FORUM.
A TAK NA MARGINESIE JESZCZ NIE WIEM GDZIE PODAĆ TAKOWĄ INFORMACJĘ :
UWAGA NA OSZUSTA O E-MAIL [email protected]
Oferta sprzedaży sprzetu np. D3x za 1500 USD
Ostatnio wystawiał na aukcji Tablica oraz Gumtree .
Po interwencji usuneli faceta.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-11-2011 o 00:31 Powód: orto. ("interwęcji")
Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Nikona D3100+18-105VR. Mam nadzieje, że w przyszłości rozwinę swoje możliwości sprzętowe i umiejętności fotografowania, a to forum mi w tym posłuży. Pozdrawiam
Nikon D90 + SIGMA 10-20 + SB-700 + CS5
Witajcie.
Jako przyszły właściciel D90 (lub D7000, bo tutaj czekam na to jak wyglądać będzie moje konto z końcem miesiąca...) chciałem przywitać się z wszystkimi użytkownikami . Mam nadzieję na owocną współpracęPozdrawiam raz jeszcze
![]()
Witam nazywam sie Leszek produkuje gnioty juz tak od roku moja d90siatka. Mam wielka nadzieje ze dzieki forum, a co za tym idzie dzieki Wam troche podszlifuje moj warsztat. Licze na szczere, ostre komentarze bo samo fajne czy nie w niczym mi nie pomoze. Pozdrawiam ;]
Witam, zarejestrowałem się na forum bo przymierzam się do kupna pierwszej lustrzanki i chyba padnie na D3100.
Witam, jestem 'fotografem amatorem' zarejestrowałem się na forum w poszukiwaniu wiedzy ; )
Skontaktuj się z nami