Close

Strona 112 z 196 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 111 do 1 120 z 2048

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

a witam wszystkich, samemu będąc po długiej nieobecności na forum
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Witam,

Fotografia intensywnie kręci mnie od 4 lat, ale dopiero kilka tygodni temu weszłam w posiadanie pierwszej, wymarzonej lustrzanki Nikona. Pozdrawiam wszystkich nikoniarzy

Kinga

Domyślnie

Witam serdecznie.

Raptem od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Nikona D90 to moja pierwsza lustrzanka w życiu, wcześniej korzystałem z małpki olympus. Mam nadzieje, że moja chęć zdobycia wiedzy i techniki + wasze wsparcie, pomoc pomoże mi osiągnąć zamierzony cel.

Pozdrawiam, adinikon

Domyślnie

WITAM WSZYSTKICH I JAK WIEKSZOŚĆ DOPIERO SIĘ ZAPOZNAJE Z FORUM.
    A TAK NA MARGINESIE JESZCZ NIE WIEM GDZIE PODAĆ TAKOWĄ INFORMACJĘ :
    UWAGA NA OSZUSTA O E-MAIL [email protected]
    Oferta sprzedaży sprzetu np. D3x za 1500 USD
    Ostatnio wystawiał na aukcji Tablica oraz Gumtree .
    Po interwencji usuneli faceta.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-11-2011 o 00:31 Powód: orto. ("interwęcji")

Domyślnie

Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Nikona D3100+18-105VR. Mam nadzieje, że w przyszłości rozwinę swoje możliwości sprzętowe i umiejętności fotografowania, a to forum mi w tym posłuży. Pozdrawiam
    Nikon D90 + SIGMA 10-20 + SB-700 + CS5

Oszczędny w słowach
    Miasto
    podKraków

Domyślnie

Witajcie.
    Jako przyszły właściciel D90 (lub D7000, bo tutaj czekam na to jak wyglądać będzie moje konto z końcem miesiąca...) chciałem przywitać się z wszystkimi użytkownikami . Mam nadzieję na owocną współpracę Pozdrawiam raz jeszcze

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice Slaskie

Domyślnie

Witam nazywam sie Leszek produkuje gnioty juz tak od roku moja d90siatka. Mam wielka nadzieje ze dzieki forum, a co za tym idzie dzieki Wam troche podszlifuje moj warsztat. Licze na szczere, ostre komentarze bo samo fajne czy nie w niczym mi nie pomoze. Pozdrawiam ;]

Domyślnie

Witam, zarejestrowałem się na forum bo przymierzam się do kupna pierwszej lustrzanki i chyba padnie na D3100.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Witam, jestem 'fotografem amatorem' zarejestrowałem się na forum w poszukiwaniu wiedzy ; )

Strona 112 z 196 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów