Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: Grip do D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pJarosław Zobacz posta
    Przepraszam, ale przed zakupem wyczytałem, że na bateriach Hahnel aparat zawiesza się... Radzę zgłębić temat przed zakupem.
    podbijam.bateryjke warto kupić oryginalną
    jesli chodiz o gripa ... również szukam od pewnego czasu i wgłębijając sie w temat warto jednak dołozyc kilka złotych i kupic oryginała.Ceny jak wiadomo - ostatnimi miesiacami poszły znacznie w górę - wiec jak sie nie spieszy - poczekać
    szukając w UK znalazłem po promocyjnej cenie - 110 fuciaków ( tj.528zł)
    http://www.camerabox.co.uk/product1.asp?ProductID=3931

może się mylę i warto kupic zamiennik jak koledzy proponują.Ja w kazdym razie powołuję sie na dziesiątki opini - nie miałem w ręce.
    Przy okajzi zapytam. W jakiej cenie w Polsce mozna znależc oryginalny grip ?
    Ostatnio edytowane przez dubi ; 17-03-2009 o 01:20

Domyślnie

A co powiecie na ten grip Hahnel HN-D90?
    Jest teraz za 379 zł z pilotem w komplecie i się nad nim zastanawiam, ale nic o nim nie znalazłem.
    Nikon D7200 | MB-D15 | Nikkor 85 mm f/1.8 G AF-S | Samyang AE 8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye CS | Nikon SB-900

Domyślnie

ja do D90 używam oryginalnego MB-D80
    jestem bardzo zadowolony (bo wykonuję multum fotek pionowych) aczkolwiek co kilkadziesiąt fotek czuję lekkie luzy i muszę delikatnie dokręcić śrubę mocującą
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ster Zobacz posta
    A co powiecie na ten grip Hahnel HN-D90?
    Jest teraz za 379 zł z pilotem w komplecie i się nad nim zastanawiam, ale nic o nim nie znalazłem.

Kupiłem ostatnio oryginalny, który na chwile obecną jest o 20 zł droższy ( w sklepie w którym kupowałem) od wymienionego przez Ciebie, Hahnela nie znam, więc się nie wypowiem, w razie potrzeby pisz na PM to dam Ci namiary sklepu w którym kupiłem.
    ot pstrykam....

Oszczędny w słowach Awatar Myszon
    Miasto
    Jędrzejów/Kielce

Domyślnie

Panowie ja mam pytanko na które nie moge znaleźć odpowiedzi, mianowicie - Czy Nikon D90 robi więcej klatek na sekundę z gripem?
    Nikon D90 + Sigma 30 DC f1.4

Domyślnie

Co do akku to mam Delty bo jest lekko pojemniejszy od oryginału (1700mAh) i prawie 4 razy tańszy, a zachowuje się jak normalny akumulator więc po co przepłacać? No i gwarancja jest co dziwne na 2 lata!
    D600 , N50/1,4 , , To16-28/2,8 , N24-70/2,8 , N28-300 , S70-200/2,8 , N70-300, S150-500 , itd...

Ludzie marzą o Aniołach, ja miałem jednego Krabbika w ramionach...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Myszon Zobacz posta
    Panowie ja mam pytanko na które nie moge znaleźć odpowiedzi, mianowicie - Czy Nikon D90 robi więcej klatek na sekundę z gripem?
    niet
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stach2008 Zobacz posta
    niet
    Może chodzi bardziej o drugą baterię...
    pa pa para tu du... www.2Dstudio.de

Domyślnie

Co prawda uzywałem Hahnel-a z Canonem ale byłem z tej baterii bardzo zadowolony. U codziennym użytkowaniu nie było różnicy między nią a oryginałem, i tak przez dwa lata.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dubi Zobacz posta
    Przy okajzi zapytam. W jakiej cenie w Polsce mozna znależc oryginalny grip ?
    Ja kupiłem razem z aparatem za 280zł. No ale teraz w tej cenie to się chyba nie dostanie
    D700/D300s/D50

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów