Znalazłem na Allegro oryginał: http://www.allegro.pl/item581165948_..._cena_419.html. Przynajmniej tak twierdzą, że oryginał.
Szukaj
Znalazłem na Allegro oryginał: http://www.allegro.pl/item581165948_..._cena_419.html. Przynajmniej tak twierdzą, że oryginał.
D90, 18-105 DX ED VR, 70-300G, SB600. Lovepro Nova5.
masakra!
Ja dałem 280zł za nówkę oryginał. Lekkie przegięcie z tymi cenami.
D700/D300s/D50
pytanie, nie chcę tylko żeby ktoś mi odpisał "dołóż i kup oryginał" bo to mnie nie urządza, prosiłbym o informację (może ktoś zna bardziej technicznie budowę zamienników) czy zamiennik do d80/d90 firmy Delta różni się czymś od zamiennika firmy Janis, który lepszy czy może bez różnicy. Z góry dziękuję za odpowiedź
Delta=Janis to jedna firma.
coś tak czułem bo gdzieś widziałem zbitkę tych dwóch słów, ale Delta to wychodzi na to że to polska firma która produkuje u Janisa , dobra nie wnikam, dzięki raz jeszcze.
Witam! I ja się podepnę bo szukam gripa do D90!!!
Mam szczególnie pytanie do kolegi "nadgob": czy ten zamiennik kupiony na bazarek.pl naprawdę ma "waga produktu: 1 kg"????
To chyba jakaś pomyłka!!!
Swojego gripa kupiłem okazyjnie (dlatego właśnie zamiennik, a nie org.) i nie na bazarek.pl, tylko przypadkiem tam chciałem pokazać o jaki mi chodzi.
Waga to oczywiście pomyłka. Waży on o wiele mniej. Nie mam wagi by to sprawdzić, ale myślę że bez baterii nie więcej niz 200 g.
A bardziej obrazowo to na tyle mało by to nie było za ciężko i równocześnie na tyle dużo by w miarę pewnie i stabilnie trzymał sie w ręce.
Też polecam oryginał. Miałem możliwość pobawić się puszką z zamiennikiem
( taki jakiś no name) półroczny rozłaził się w rękach. MB-D10 sam w sobie jest niestety dość miękki szczególnie jak się otworzy tylną klapkę a zamiennik był pod tym względem tragiczny. Nie wiem czy to będzie miało jakiś wpływ na Twoją decyzję, ale jak się przesiadłem na inną puszkę i grip mi nie pasował, prawie roczny oryginał poszedł na allegro za przyzwoitą kasę w godzinę.![]()
Mógł by mi ktoś napisać jaką wysokość ma D90 z gripem?bo chce zanabyć plecak i nie jestem pewien czy wlezie. Mam zmiar nabyć zamiennik DELTA w cenie 219zł i ciekaw jestem jak się sprawdzi... aa użytkował ktoś D90 na 6aku R6, jak wrażenia?
Skontaktuj się z nami