Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Grip do D90

Domyślnie

Znalazłem na Allegro oryginał: http://www.allegro.pl/item581165948_..._cena_419.html. Przynajmniej tak twierdzą, że oryginał.
    D90, 18-105 DX ED VR, 70-300G, SB600. Lovepro Nova5.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atuzi Zobacz posta
    Znalazłem na Allegro oryginał: http://www.allegro.pl/item581165948_..._cena_419.html. Przynajmniej tak twierdzą, że oryginał.
    Fakt, nie śledzę ostatnio tak dokładnie cen... ale szok
    Moze poszukaj coś używanego w extra stanie?
    Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony bardzo z gripa i ceny (zanim zwariowała).

Domyślnie

masakra!
    Ja dałem 280zł za nówkę oryginał. Lekkie przegięcie z tymi cenami.
    D700/D300s/D50

Domyślnie zamienniki różnych firm

pytanie, nie chcę tylko żeby ktoś mi odpisał "dołóż i kup oryginał" bo to mnie nie urządza, prosiłbym o informację (może ktoś zna bardziej technicznie budowę zamienników) czy zamiennik do d80/d90 firmy Delta różni się czymś od zamiennika firmy Janis, który lepszy czy może bez różnicy. Z góry dziękuję za odpowiedź
    d90/Practica/Pentacon Six/Lubitiel/
    na zmianę
    filmy z D90

Domyślnie

Delta=Janis to jedna firma.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

coś tak czułem bo gdzieś widziałem zbitkę tych dwóch słów, ale Delta to wychodzi na to że to polska firma która produkuje u Janisa , dobra nie wnikam , dzięki raz jeszcze.
    d90/Practica/Pentacon Six/Lubitiel/
    na zmianę
    filmy z D90

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Witam! I ja się podepnę bo szukam gripa do D90!!!
    Mam szczególnie pytanie do kolegi "nadgob": czy ten zamiennik kupiony na bazarek.pl naprawdę ma "waga produktu: 1 kg"????
    To chyba jakaś pomyłka!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szela Zobacz posta
    Witam! I ja się podepnę bo szukam gripa do D90!!!
    Mam szczególnie pytanie do kolegi "nadgob": czy ten zamiennik kupiony na bazarek.pl naprawdę ma "waga produktu: 1 kg"????
    To chyba jakaś pomyłka!!!
    Swojego gripa kupiłem okazyjnie (dlatego właśnie zamiennik, a nie org.) i nie na bazarek.pl, tylko przypadkiem tam chciałem pokazać o jaki mi chodzi.
    Waga to oczywiście pomyłka. Waży on o wiele mniej. Nie mam wagi by to sprawdzić, ale myślę że bez baterii nie więcej niz 200 g.
    A bardziej obrazowo to na tyle mało by to nie było za ciężko i równocześnie na tyle dużo by w miarę pewnie i stabilnie trzymał sie w ręce .

Domyślnie

Też polecam oryginał. Miałem możliwość pobawić się puszką z zamiennikiem
    ( taki jakiś no name) półroczny rozłaził się w rękach. MB-D10 sam w sobie jest niestety dość miękki szczególnie jak się otworzy tylną klapkę a zamiennik był pod tym względem tragiczny. Nie wiem czy to będzie miało jakiś wpływ na Twoją decyzję, ale jak się przesiadłem na inną puszkę i grip mi nie pasował, prawie roczny oryginał poszedł na allegro za przyzwoitą kasę w godzinę.

Domyślnie

Mógł by mi ktoś napisać jaką wysokość ma D90 z gripem? bo chce zanabyć plecak i nie jestem pewien czy wlezie. Mam zmiar nabyć zamiennik DELTA w cenie 219zł i ciekaw jestem jak się sprawdzi... aa użytkował ktoś D90 na 6aku R6, jak wrażenia?

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów