Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Grip do D90

Domyślnie Grip do D90

Prosiłbym o jakieś sugestie jaki grip do D90 wybrać i na co zwracać uwagę, jednym słowem co polecacie. Z góry dzięki.
    D90, 18-105 DX ED VR, 70-300G, SB600. Lovepro Nova5.

Domyślnie

Polecamy mb-d80
    najlepszy z ferajny gripopodobnych

Domyślnie

Polecam ORYGINAŁ, ale jak kto lubi... Napiszę tylko, że jestem bardzo zadowolony Jeżeli myślisz też o dodatkowej baterii to też polecam ORYGINAŁ
    pa pa para tu du... www.2Dstudio.de

Domyślnie

Jak Cie stać kup oryginała, raz a dobrze.
    ot pstrykam....

Domyślnie

Również polecam oryginał. Ładnie spasowany, nie skrzypi. Jedynie spust delikatniejszy niż w body, ale można się przyzwyczaić.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Ja kupiłem taki http://www.bazarek.pl/produkt/0/2831...b-d80-pro.html ale tylko dlatego że trafił mi się po dobrej cenie. Gdyby nie to to kupiłbym oryginalny, choć ten też nie jest najgorszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nadgob Zobacz posta
    Ja kupiłem taki http://www.bazarek.pl/produkt/0/2831...b-d80-pro.html ale tylko dlatego że trafił mi się po dobrej cenie. Gdyby nie to to kupiłbym oryginalny, choć ten też nie jest najgorszy.
    Ja ma to samo i jak na razie żadnych problemów.
    Fajne są interwały kiedy coś fotografujesz co jakiś czas.
    A cena jednak się różni...
    D600 , N50/1,4 , , To16-28/2,8 , N24-70/2,8 , N28-300 , S70-200/2,8 , N70-300, S150-500 , itd...

Ludzie marzą o Aniołach, ja miałem jednego Krabbika w ramionach...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pJarosław Zobacz posta
    Polecam ORYGINAŁ, ale jak kto lubi... Napiszę tylko, że jestem bardzo zadowolony Jeżeli myślisz też o dodatkowej baterii to też polecam ORYGINAŁ
    Zgodnie z szanownym przedmówcą, plus co do baterii polecam Hahnel jako zamiennik (niewiele tańszy od oryginału).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Zgodnie z szanownym przedmówcą, plus co do baterii polecam Hahnel jako zamiennik (niewiele tańszy od oryginału).
    Przepraszam, ale przed zakupem wyczytałem, że na bateriach Hahnel aparat zawiesza się... Radzę zgłębić temat przed zakupem.
    pa pa para tu du... www.2Dstudio.de

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów