to oznacza, że nikon europe już problem zna...... ciekaw jestem kiedy o zaistniałej sytuacji dowie się polski oddział firmy......
Szukaj
to oznacza, że nikon europe już problem zna...... ciekaw jestem kiedy o zaistniałej sytuacji dowie się polski oddział firmy......
Nikon D90 + 18-105 VR + 70-300 VR + 35/1.8 (w miarę możliwości aktualizowane
prawdopodobnie w ogóle się nie dowie.zastanawia mnie jeszcze czy osobom które odesłały aparat do serwisu Err CHA albo F-- się powtórzył. może serwis naprawiał aparaty "po cichy", bo bali się fali zwrotów.
tak myślę że powinni zareklamować się nawet w CNN. Powinno to iść tak: "Drodzy klienci, jesteśmy jednym z największych producentów aparatów cyfrowych na świecie, ale niestety wypuściliśmy przez przypadek na rynek przykładowo 100 000 wadliwych D90-tek. Uszkodzone aparaty prosimy odsyłać do serwisu. Zostaną napewno wymienione"
Fajna reklama??
A tak na poważnie to z tymi Errorami to jakaś paranoja. Nie powinno być w czegoś takiego w aparacie za 4000zl. 2 lata się spinali żeby zrobić następce D80 który okazał się bublem.
Ostatnio edytowane przez tommyfp ; 16-03-2009 o 13:01
Jeśli spojrzeć na ankiety, D80 górą! Pod każdym względem...
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
To co,wymieniamy? Innym moga wymienić to czemu nie nam???Całyczas główkuję jakby tu zainteresować "niezależne " media.Tylko ktore fachowe pismo zaryzykuje utratę reklam firmy Nikon za artykuł o bublowatym sprzęcie??To się chba kiedys nazywało "wolna prasa"
![]()
zaczyna się robić ciekawie. Może Fotopolis by się tym zainteresowało. We wrześniu jak były 1 testy to bardzo chwalili ten sprzęt.![]()
Szykowałem się, że na najbliższych targach branżowych (Film-Video-Foto) udam się do Nikon-a i przynajmniej spróbuję uzyskać trochę jakiś informacji (m.in. o działania serwisu na Postępu itp., o ERR CHA itp.), ale ...... no właśnie ale okazuje się, że Nikon olewa nawet jedyne targi fotograficzne w Polsce
(http://www.mtl.lodz.pl/fair/web/getE.../78/toalpha/83)
Szkoda - widać ma za dużo klientów
jpyt
Fuji X-E2 + 56/1.2 + 35/1.4 + 18-55/2.8-4
Ostatnio edytowane przez dubi ; 17-03-2009 o 00:52
Skontaktuj się z nami