Close

Strona 22 z 44 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 469

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Witam
    Może i ja wtrącę swoje 5 groszy.
    Kupiłem D90 z obiektywem 18-105 i kartą 4 Gb sandisk extreme III w tamtym roku na początku listopada .
    Towar zakupiłem w fotoelktro i do dziś zero problemów, nigdy żaden błąd mi nie wyskoczył i nie miałem żadnych problemów omówionych w temacie .
    Nikon D90 , Nikkor AF-S 18-105 mm f/3.5-5.6 VR DX ED , SanDisk Extreme III 30MB/s

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marer Zobacz posta
    Witam
    Może i ja wtrącę swoje 5 groszy.
    Kupiłem D90 z obiektywem 18-105 i kartą 4 Gb sandisk extreme III w tamtym roku na początku listopada .
    Towar zakupiłem w fotoelktro i do dziś zero problemów, nigdy żaden błąd mi nie wyskoczył i nie miałem żadnych problemów omówionych w temacie .
    Ile zdjęć masz zrobionych ? Czy robiłeś zdjęcia przy dużej wilgotności powietrza ?
    Nikon D90, 18-105mm VR, 50/1.8, SB-900, Hoya HD UV, Hoya HD PL-CIR, Kata DC-443

Domyślnie

Witam
    Mam zrobione ponad 2 tysiące zdjęć i używałem w różnych warunkach, opady deszczu , śnieżyca , a nawet w storczykarni gdzie cały czas jest utrzymywany klimat równikowy czyli ogromna wilgotność.

Nigdy nie miałem żadnych problemów
    Nikon D90 , Nikkor AF-S 18-105 mm f/3.5-5.6 VR DX ED , SanDisk Extreme III 30MB/s

Domyślnie

A ja proponuje stworzyć ankietę. Nie mam pojęcia jak to się robi ale proponuję aby wyglądało to tak:

Czy darzyły Ci się jakiekolwiek błędy w Nikonie D90

* Tak, Err CHA i błąd F--
    * Tak, Err CHA
    * Tak, błąd F--
    * Tak, ale inne
    * Nie miałem żadnych problemów z Nikonem D90

Domyślnie

* Tak, błąd F--
    Nie uprzedzony, nie rywalizujący, nie szukający FF/BF. Były zenity, Canony a teraz Nikon z Canonem czyli Nikon d90 + 18-105mm VR oraz Canon a610
    Moja galeria: http://plfoto.com/32307/autor.html

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tommyfp Zobacz posta
    A ja proponuje stworzyć ankietę.
    Popieram!
    Ja nie stworzę, bo nie chcę znowu podpaść...
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

Wiecie jak tak sobie czytam to nasuwają mi się dwa wnioski.
    1 aparat nie do końca radzi sobie z systemem sdhc. Pytanie czy z kartami sd też tak się komuś zadziało?
    2 aparat nie radzi sobie z formatem karty (FAT) kiedy pojawiają się inne elementy na karcie niż system Nikona zakłada. np. koszt (xp to namiętnie wrzuca) czy też info o dysku.

pzdr

PS
    Mi się zdarzyło raz coś takiego po wyjęciu karty z kompa. Po wyjęciu i ponownym włożeniu było już cacy. karta SanDisk Extreme III 8G
    D600 , N50/1,4 , , To16-28/2,8 , N24-70/2,8 , N28-300 , S70-200/2,8 , N70-300, S150-500 , itd...

Ludzie marzą o Aniołach, ja miałem jednego Krabbika w ramionach...

Domyślnie

Jak zakłada się ankietę. Czy ktoś może założyć ankietę o której pisałem rano??

Czy zdarzyły Ci się jakiekolwiek błędy w Nikonie D90??

* Tak, Err CHA i błąd F--
    * Tak, Err CHA
    * Tak, błąd F--
    * Tak, ale inne
    * Nie miałem żadnych problemów z Nikonem D90

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tommyfp Zobacz posta
    Jak zakłada się ankietę. Czy ktoś może założyć ankietę o której pisałem rano??
    Każdy może założyć ankietę, Ty też. Zakładasz nowy wątek i na samym dole zaznaczasz, że chcesz dołączyć ankietę. Proste.
    Nie zapomnij dodać na końcu ankiety opcji: mam to gdzieś
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

Czy zdarzyły się Tobie jakiekolwiek błędy w Nikonie D90??

link do ANKIETY

Strona 22 z 44 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów