Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 87

Wątek: AutoNOVIKA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    a może by tak pomyśleć, że autoportret to nie jest koniecznie zdjęcie samej twarzy z emocjami w oczach - jakie by one nie były. Spróbuj wyrazić siebie poprzez to zdjęcie. Nie podawał nam na talerzu swojej oświetlonej twarzy - bo do mistrzów oświetlenia masz jeszcze dłuuuga drogę. Pokaż nam siebie z innej strony. Może na przekór nie rób zdjęcia twarzy. Czy to jest jakaś droga, kto wie?. Tak sobie gdybam w sumie Ale może w tym gdybaniu jest jakieś rozwiązanie. Tak samo jak było wyzwanie z tematem "dźwięk" - ilu było fotografów tyle było wizji. I każda była inna. I nie w każdym przypadku dźwięk był podany jak na talerzu - i czy jest to jest sposób na autoNOVIKĘ - musisz ocenić sama

Tak ... tak ... z kolegą należy się zgodzić w 100% a czytając wcześniejsze posty co do prac autorki można wyciągnąć jeden wniosek ... Chłop dobrze gada, mądrze i zaczyna pomagać - radzić.

Jak reszta już wychwaliła 4 to i ja pochwalę, zdecydowanie najlepsza i W KOŃCU INNA

Widzę Novika, że wzięłaś sobie rady kolegi bez emocji i proszę, chyba nie tylko ja jestem tak miło zaskoczony. W tej fotce 4 mimo, że nie ma twarzy widać emocje.

Pokazałaś się z zupełnie innej strony i naprawdę miło się na to patrzy.

Pozostaje tylko prosić o więcej.

Pozdrawiam Paweł

Domyślnie

niech ktoś napisze że na czwórce są jakieś przepały lub coś - bo nam na laurach osiądzie Novika i będzie klops

Thx icek

Domyślnie

Dobra dobra, ja nie wiem ile tam jest niedociągnięć.... Ale przepałów mi nie zarzucicie :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    niech ktoś napisze że na czwórce są jakieś przepały lub coś - bo nam na laurach osiądzie Novika i będzie klops

Buahahahaha No żeby nie było zbyt milo ... poszukaj pod brodą na prawym ramieniu ... ja mam nieskalibrowany notebook więc zaraz mnie zjedzą ... ale tam mi przypał pasuje

Novika :P

Pozdrawiam

Domyślnie

4 w porównaniu do reszty to milowy krok naprzód. Gratuluję.
    C5D

Domyślnie

sa są przepały :P No i tez mogłabyś wyprostować ta krawędź na której wisi prześcieradło czy cos w ten deseń.

Domyślnie

Te prześcieradło nadaje jakby to ująć przestrzenności - 3D... fajnie wisi co się czepiasz :P

Domyślnie

Wy te przepały orzekacie "na oko" czy pofatygowaliście żeby zerknąć na histogram?
    C5D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez venice Zobacz posta
    Wy te przepały orzekacie "na oko" czy pofatygowaliście żeby zerknąć na histogram?

poszedłem o krok na przód ... po próbnik ... oczywiście zaznaczyłem że mam nieskalibrowany notebook a jakbyś zwrócił uwagę na emotki chyba inaczej byś to odebrał ale co tam ... nieważne.

Domyślnie

Dobra dobra, poddaje się na pewno coś tam znajdziecie. Ale mnie się i tak podoba.. Jutro musze coś z klimatem wymyślić na pojedynek. To będzie trudne... ale trzeba się bedzie wysilić. Dziś odpoczynek od aparatu.

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów