Close

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 87

Wątek: AutoNOVIKA

Domyślnie

to ja mam rade "jak zrobisz tak to wtedy..." "unikaj tego bo..."

Jak zrobisz zdjecia komu innemu to wtedy nie zanudzisz ogladajacych tutaj twoje zdjecia.

Unikaj wrzucania zdjec samej siebie tutaj bo nawet najwieksi fani forum moga sie znudzic.

I jestem smiertelnie poważny z tymi radami uwazajac je za potwornie konstruktywne

Pozdrawiam

Domyślnie

niektórzy mają ciśnienie na publikację swego wizerunku
    nieważne jak byle garść swych fizjonomii pokazać szerszemu gronu
    chwała NOVICE za to że nie robi ich "na wyciągnięcie dłoni" czyli w najpopularniejszy na słynnym portalu sposób.
    tego bym nie zdzierżył

Domyślnie

Ok nie czujesz, to nie czujesz. Pytałam tylko czy o tym pomyślałaś.
    W każdym razie jakiś postęp, bo nie robisz już autoportretów en face. Dalej jednak wg mnie są to tylko zwykłe zdjęcia bez przekazu emocjonalnego cokolwiek o tym myślisz - skoro ludzie tego nie widzą, to znaczy, że coś Ci nie wyszło. Może spróbuj zapanować nad światłem i świadomie kreować emocje poprzez światło.
    I troszeczkę wyluzuj, bo zbyt agresywnie reagujesz na każdą krytykę.
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Spokojnie jestem opanowana a propozycje rozważałam i probowałam takie foty robić ale nie wychodzą fajne. Poprubuje coś zrobić w piatek rano, to ostatnia szansa an autoportret na wyzwanie.... Zobaczymy, moze uda mi się uchwycić emocje.

Domyślnie

a może by tak pomyśleć, że autoportret to nie jest koniecznie zdjęcie samej twarzy z emocjami w oczach - jakie by one nie były. Spróbuj wyrazić siebie poprzez to zdjęcie. Nie podawał nam na talerzu swojej oświetlonej twarzy - bo do mistrzów oświetlenia masz jeszcze dłuuuga drogę. Pokaż nam siebie z innej strony. Może na przekór nie rób zdjęcia twarzy. Czy to jest jakaś droga, kto wie?. Tak sobie gdybam w sumie Ale może w tym gdybaniu jest jakieś rozwiązanie. Tak samo jak było wyzwanie z tematem "dźwięk" - ilu było fotografów tyle było wizji. I każda była inna. I nie w każdym przypadku dźwięk był podany jak na talerzu - i czy jest to jest sposób na autoNOVIKĘ - musisz ocenić sama

Domyślnie

do mnie przemawia 3 - tak jakby pstryknieta jak bylas w letargu
    fajna obrobka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Bardzo chętnie zobacze jakiś autoportret z duszą.... Ja chętnie zobaczę... I może się czegoś naucze.
    Obejrzyj sobie autoportrety Tinagi --> http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=88063

Edit: 4 jest naprawde niezłe!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Obejrzyj sobie autoportrety Tinagi --> http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=88063

Edit: 4 jest naprawde niezłe!
    Znam jej prace ....

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów