Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 87

Wątek: AutoNOVIKA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    ....................
    I jeszcze jedno (powtórzę wyrażaną już kilkakrotnie prośbę) - dla mnie gigantycznym skokiem noviki na przód będzie chwila, jak w końcu zobaczę portret jej autorstwa... ale innej osoby - ale to tylko prośba...
    To przegladnij forum bo juz tu takowe były....
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

I jeszcze jedno (powtórzę wyrażaną już kilkakrotnie prośbę) - dla mnie gigantycznym skokiem noviki na przód będzie chwila, jak w końcu zobaczę portret jej autorstwa... ale innej osoby - ale to tylko prośba...[/QUOTE]

Już zrobiłam sesje swojej koleżance i fotki były na forum. Więc wiesz, pierwsze koty za płoty. Ala mam już klika sesji umówionych więc bede się rozwijać...

Domyślnie

z tym ze tamta sesja koleżanki była dośc kiepska - szczerze powiedziawszy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    z tym ze tamta sesja koleżanki była dośc kiepska - szczerze powiedziawszy...
    ale była....
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

A tak o niej Stock napisałeś
    Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    ładnie novika - z butów nie wyrywa ale jest przyzwoicie
    Więc chyba nie było tak źle?

Domyślnie

a chodzi o to by pstrykac cokolwiek i wstawiac, czy pstrykac z sensem ?

Domyślnie

A uważasz ze moja sesja z koleżanką to takie od pstryki? Jak tak to wybacz, ale nie zgodze się z Tobą. Moze nie jestem mistrzynią foto ale sesja była zaplanowana, tyle ze pogoda średnio dopisała....

Witusch
    Gość

Domyślnie

Mnie sie podobaja (ze wskazaniem na 4-ke - emocjnalna), a szczegolnie modelka

Domyślnie

No cóż ,mnie też pozostało dołączyć się do ochów i achów nad 4 -naprawdę niezłe. Zresztą ja lubię takie klimaty, i wcale nie miałbym za złe zobaczyć jeszcze kilka takich zdjęć.
    Serdecznie pozdrawiam.

Domyślnie

A nie uważasz, ze sam fakt zaplanowania nie da Ci wybitnych zdjęć ? Zdjęcia robi fotograf a nie zaplanowanie

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów