Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Kamila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    łeeeeeee a o mnie nie wspomniales :P
    hahahahaha
    O KUFA!!! ALE WTOPA!!!
    HANIBAL, SORRY!!!!
    ... wybaczysz mi??????
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta

zapraszam do komentowania

Pozdrawiam
    Sam napisałeś że oczekujesz komentarzy
    Mniej emocji
    pzdr, Irek
    D300 | MB-D10 | 16-85 50 80-200 | SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    O KUFA!!! ALE WTOPA!!!
    HANIBAL, SORRY!!!!
    ... wybaczysz mi??????
    no postaram sie ))))))))
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Witusch
    Gość

Domyślnie

O.. jaka zadyma, a mnie niema ... Zdjecie nie powala, taki troche lepszy album, a modelka nie w moim typie

Domyślnie

wspomniałeś o potencjale modelki, a najlepszy potencjał zazwyczaj w studio się osiąga, bo gdyby tak nie było to ludzie nie inwestowali by fortuny na otwarcie studio i kupno drogich aparatów prawda? Nie przeczę też ze w plenerze można robić, ale w tym wypadku wiele zależy od pogody i miejsca w którym się znajduje
    Mylisz sie. W studio robi sie z innych powodow, bynajmniej nie dlatego ze ktos najladniej w nim wychodzi.
    Zdjecia plenerowe czy jak kto woli przy zastanym swietle, albo wpol zastanym albo w ogole nie zastanym (tylko czym to sie wtedy rozni od studio) sa moim zdaniem tak samo fajne jak w studio. I nie ma to w ogole zwiazku z tym jak kto wychodzi.

A co do zdjecia. No pospolity pstryk. Ide o dyche ze masz jeszcze przynajmniej 10 takich ktore wygladaja podobnie jak nie identycznie

Domyślnie

Ogólne, subiektywne wrażenie - " zdjęcie nie ścina z nóg ". Filozofia chyba tez

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

szkoda tylko, że nieostre, to z analoga?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    A co do zdjecia. No pospolity pstryk. Ide o dyche ze masz jeszcze przynajmniej 10 takich ktore wygladaja podobnie jak nie identycznie
    No to co z tą dychą? Bo niestety nie zgadłeś, mam tylko to i jeszcze jedno trochę podobne do tego z inną pozycją modelki, a nie 10 takich samych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madmips Zobacz posta
    szkoda tylko, że nieostre, to z analoga?
    Zdjęcie z cyfrowego aparatu, analogiem nie robię bo nie mam gdzie u siebie wywołać średnioformatowej kliszy, kiedyś to była taka możliwość w jednym punkcie a teraz to bym musiał do innego miasta jeździć aby wywołać. A z analogowych to tylko średni format mam

Domyślnie

Zdjęcie z cyfrowego aparatu, analogiem nie robię bo nie mam gdzie u siebie wywołać średnioformatowej kliszy, kiedyś to była taka możliwość w jednym punkcie a teraz to bym musiał do innego miasta jeździć aby wywołać. A z analogowych to tylko średni format mam
    yyy to moze samemu? cena zestawu zwraca sie po 10 wolaniach

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów